Kokostoppar

Superenkelt kokosgottis. Blir ännu godare efter några dagar när de blivit riktigt sega och smarriga. Chokladen är inget måste men är man chockoholic som jag så kan man ha choklad på nästan allt. 😆 Här kommer receptet:

1 påse kokos
50 g smör
2 ägg
1 dl socker
(choklad om man vill)

Smält smöret och låt det svalna. Rör försiktigt i hop ägg och socker (vispa inte!). Häll ner koks och smöret och låt blandningen stå och svälla 10 min. Klicka sedan ut smeten på en bakpappersklädd plåt och ställ i ugnen 175 C ca 10-15 min beroende på hur stora de är. Vill man ha chokladbotten på så smält lite blockchoklad och doppa dem hastigt i den. Ställ att stelna i kylskåp och förvara dem sedan i en burk i kylen.

  1. Vi bakade våra första kokostoppar ikväll, förstår inte erat problem med att dom blir platta ❗ Våra blev en kulinarisk upplevelse både för öga och mun :yum:

  2. Lyckas nästan aldrig heller med mina kokostoppar… :blah: 😕 Men men man får inte ge upp! 🙂

  3. Camilla skriver:

    😈 här kommer hälsningar”ända” från Finland.Gjorde just dessa kokostoppar, men mina blev inte alls så där fina, dom blev ganska platta…:thinking: men goda blev dom juh iaf..hur jag hamnade här vete sjutton, men lär besöka din sida ofta har jag på känn, för du har massor me goda saker jag vill prova på! Hoppas du har en fin jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..