Friday´s burgare

Friday´s vid Kungsan har en häääärlig uteservering. Det är det enda som är bättre på den restaurangen, ialla andra lägen vinner Friday´s på Birgerjarlsgatan. I dag sken solen så det fick allt bli Kungsan.. och vi hade faktiskt mkt roligt åt den stackars nya servitören som förtvivlat gick runt och försökte servera alla fel saker. Tror han kom till vårat bord 5 ggr och försökte ställa ner både det ena och det andra på vårt redan fulla bord:oops:

Lite bakis och skakis som man var så är ju ”fri påfyllning av läsk” inte ett minus direkt… och valet föll på varsin Friday´s hamburgertallrik och det visade sig vara väldigt lyckat. Beställde in lite barbequesås och Jack Daniels glaze oxå (och inte en Jack Daniels STEK som den förvirrade kyparen trodde som först frågade hur vi ville ha hamburgarna stekta och sedan hur vi ville ha steken. Eh….??!! Hur mkt trodde han vi ville äta egentligen??)

Mkt högt betyg får de för både hamburgaren och pommesen!!

 1. lena skriver:

  men guuu´så gott :woohoo: jag måste sluta titta in här innan jag ska lägga mig, jag blir ju dööööhungrig ju 😮 😆

  kramar!!!

 2. Sara skriver:

  Åh hamburgare är gott! 😀

  Hoppas allt är bra hos dig och att ni fortfarande har fint väder hos er! KRAM

 3. Xtian skriver:

  BBQ-sås och Glaze som sideorder… Ni fortsätter att imponera. Ingen av oss på redaktionen som kommit på den idén. Vi har fastnat i HPsås-träsket, i och för sig ett träsk vi gärna vadar ett tag i…men ändå. Tummen upp för er. Också för er analys av Kungsan/Birger Jarlsgatan. Right on target!

  Vi tycker bara att burgarna på TGI blir mindre o mindre tyvärr..

  /FastFoodLovers

 4. Mums, en hamgurgare går alltid ner. Särskilt då om man är lite bakis 😉

  Hoppas ni haft en mysig söndag i övrigt!
  KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..