ANNONS

Friday´s burgare

/

Friday´s vid Kungsan har en häääärlig uteservering. Det är det enda som är bättre på den restaurangen, ialla andra lägen vinner Friday´s på Birgerjarlsgatan. I dag sken solen så det fick allt bli Kungsan.. och vi hade faktiskt mkt roligt åt den stackars nya servitören som förtvivlat gick runt och försökte servera alla fel saker. Tror han kom till vårat bord 5 ggr och försökte ställa ner både det ena och det andra på vårt redan fulla bord:oops:

Lite bakis och skakis som man var så är ju ”fri påfyllning av läsk” inte ett minus direkt… och valet föll på varsin Friday´s hamburgertallrik och det visade sig vara väldigt lyckat. Beställde in lite barbequesås och Jack Daniels glaze oxå (och inte en Jack Daniels STEK som den förvirrade kyparen trodde som först frågade hur vi ville ha hamburgarna stekta och sedan hur vi ville ha steken. Eh….??!! Hur mkt trodde han vi ville äta egentligen??)

Mkt högt betyg får de för både hamburgaren och pommesen!!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00