En chans till fick de..

.. men nu vet jag inte om de får nån mer. Sist vi köpte pizza på MixTure så tog jag en Quatro och den imponerade inte alls. Svårt att sätta fingret på det men den smakade liksom inget.

I dag var vi trötta som få efter jobbet och bestämde oss för att köpa varsin kebab. Eftersom MixTure ligger så nära så beslöt vi oss för att ge det en chans till. Micke valde en Kebab Durum (det är en kebabrulle men det framgår inte nånstans på menyn, men vi visste detta sen tidigare för Micke frågade en gång om de inte hade kebabrulle.. Jo den heter Kebab Durum sa de tröttsamt som om vem som helst skulle fatta det?? Eh…) Jag var sugen på en vanlig kebab och tog Kebab Favorit (kebabkött, sallad, vitlökssås, tomat, feferoni och rödlök). När maten var färdig kom de kånkandes med en folierulle och en pizzakartong! Jag var för trött och hungrig för att ens försöka protestera men uppenbarligen är Kebab Favorit en KebabPIZZA!! Vilket inte framgår nånstans i texten på menyn det heller…suck. Trots att jag var så hungrig så att en Billys panpizza hade varit gott så smakade den här nästan ingenting. :thinking:

Nu får det vara nog, inga mer chansningar! Nästa gång tar jag hellre några steg extra fram till favoriten Monte Bello eller så testar vi nya pizzerian som just öppnat runt hörnet på Odengatan. Där de även säljer pasta. Och därmed basta! 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..