Forno Romano äntligen!!

I flera veckor, nej månader, har det stått ”Öppnar snart” i fönstret på Forno Romano som ligger runt hörnet. När då snart??? har vi otåligt undrat. Dagligen. I månader. NUUUU äntligen har de öppnat. Kilade dit efter jobbet i dag och åt middag.

Dels har de naturligtvis massor med olika vedugnsbakade (!!) pizzor på menyn, men efter gårdagens flopp så var jag inte så sugen på just det.. Jag valde istället en av de ofantligt många lockande pastarätterna, Tagliatelle all Cardinale -pasta med hummersås, räkor, saffran, grädde, vittvin, körsbärstomater och persilja- och Micke tog en räksallad (med handskalade räkor obs obs). Wow!!Goda tillbehör som ingick (utöver sedvanlig pizzasallad och annan sallad) var nybakat vitlöksbröd med olivtapenade. Wow igen!! Helt otroligt gott så hit kommer vi definitivt gå igen. Om inte hänga dagligen! Ok inte hyperbilligt men överkomligt..

Stort plus i kanten för den jättetrevliga personalen!! Sånt är viktigt, tycker vi..

  1. Ditt såg ju dögott ut!! :yum: Gillar både färgen och smaken som saffran avger 🙂

  2. GM skriver:

    Hej Vickan,

    Detta såg inte dumt ut …. dit får vi gå nångång 💡

    kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..