Pålitliga Panini

De gånger jag inte har med mig egen mat till lunchen så köper jag (och alla andra på jobbet) nästan alltid nåt på Panini. Helt nyligen bytte de ut hela sin meny i stort sett!!:eek: Ve och fasa. Många favoriter försvann men min all time favvo finns kvar. Puh. Nämligen pastasallad med rostbiff. Helst med fransk senapsdressing. Låter väl inte så märkvärdigt kanske men den är riktigt riktigt god. Så här i soliga härliga tider så avnjutes den dessutom bäst i Kungsan sittandes på trappan. I solen. Med plastgaffel. Weeehoo.

  1. Millis skriver:

    Kan tipsa om att deras nya bulgursallad med kyckling också är yummi, yummi. Den åt jag nämligen själv förra veckan.

    Kram på dig snäckan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..