Ljummen sallad

Vem har sagt att en sallad behöver vara kall? I går kväll blev det ljummen sallad till middag. Eller njaa det blev det inte tillslut eftersom Micke blev sen på jobb och salladen hann kallna.. Men när jag provsmakade den var den fortf småvarm :yum:. (Den gick absolut ner kall oxå, men det är ju inte riktigt samma sak..)

I salladen hade jag: grillad kyckling, stekt bacon, avokado, solt.tomater, grillad paprika, blandade oliver, fetaost, gula körsbärstomater, paprika, gurka och olika sorters sallad. Och pasta för dem som ville ha (jag ville :-D, Micke tycker kall pasta är urk :oops:). Nu hade jag som sagt fetaosten i salladen, annars är det gott att göra en fetaostkräm att ha till istället (feta, cremefraiche, vitlök , salt & peppar). Nybakade baguetter till rekomenderas oxå.. Mumma!

 1. Astrid skriver:

  Vilka sköna salladsbestick! Vart har du fått tag på dom?

 2. Ja, allt utom fetaost och oliver går ner…när jag gör detta nångång så får jag göra 2 separata… 1 utan det jag skrev och en med då min sambo ÄLSKAR både oliver och fetaost hehe. 🙂

 3. Annso skriver:

  Mmmm…ser jättegott ut 🙂 Nu är det verkligen rätta årstiden att frossa i sallader, det finns ju så många sätt att variera på oxå! Fetaoströran ska jag absolut prova.
  Kram!

 4. Det ser gott ut 🙂 Matiga sallader är alltid bra att göra.

  KRAM!

 5. Madde skriver:

  Mums, du kommer alltid med så bra mattips 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..