Bea

Jag är en riktig bearnaisesås-lover!! Och inte är jag kinkig heller utan gillar så väl pulvervarianterna som hemlagade. I allt om Mat hade de för ett tag sedan ett test på just Bea-såser och den som vann testet var denna:

I fredagskväll hamnade den på middagstallriken i hop med pommes, lövbiff och en god feta-sallad. Hurra vad god!! Riktig 70-tals måltid,:oops: men hey inget fel med det! Bearnaisen smakar som restaurangbea/hemlagad och så långt i från Knorrs pulvervariant man kan komma.. men som sagt jag är stort fan av dem båda :).

  1. Fetaost är min favvo, mumma 🙂

  2. Hmm jag är ett riktigt fan av Rödvinssås 😆 Syrran däremot är en riktig Bea-fan hihi.

  3. Mums vad gott det ser ut 🙂
    Älskar också bearnaisesås, det är så gott :yum:

    KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..