Ädel kyckling

Nä nu blir det allt ett ryck med nyttigare mat fram till semestern tror jag. Iallfall nååågra dagar i veckan. 😳 I går blev det mkt och god men ändå nyttig mat till middag! Inte så tokig kombo va? 😉 Här kommer det busenkla receptet för 1 port:

Klyfta valfri mängd av potatis, palsternacka och morot och lägg på en plåt och hiva in i ugnen 225 grader ca 30 min.(salta och krydda efter smak först). Skär under tiden en kycklingfilé i mindre bitar och strimla lite purjo. Stek detta och häll sedan på 1 dl Keldas milda ädelostsås. (plus ev lite vatten och en gnutta maizena) Klart! Servera gärna med nåt i salladsväg, för mig blev det tomatsallad (tomat, röd lök, vit balsamvinäger och salt).

För den som viktväktar så ger receptet 7 points.

  1. Åsa N skriver:

    Receptet är utskrivet och skall testas. Låter både gott och enkelt. Försöker blunda så jag inte ser de ljuvliga bilderna på pizzorna i inlägget ovanför. :thinking:
    Kram Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..