Gudagott

Kommentarer om Ben & Jerrys glass är nästan överflödiga.. Ni som ännu inte testat nån i väg till närmaste affär och köp!! Ni ångrar er inte!! Just nu är mina favvisar Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie. Hjälp jag kommer få bada i vassen i sommar. :eek::oops:

 1. Lizzen skriver:

  Inte för att jag tror att den glassen finns att köpa i miiina affär..meen vad ligger pointsen på?;)

  Kraaam

 2. Sara skriver:

  Alltså, i Umeå verkar inte Ben&Jerryglassen finnas 😥
  Men jag brukar passa på när jag är nere hos svärisarna i Sthlm! Hehe. Och då är Cookie Dough en absolut favvosmak! :yum: SLURP så gott alltså!!

  Vi kan väl vinka till varandra där i vassen i sommar va :oops::!:

 3. Malin skriver:

  VART GÅR DEN ATT FÅ TAG I????????
  Har letat överallt!!!
  Jag bara ÄLSKAR glass!!!!!:yum:

 4. ja, de är riktigt goda fast ganska så mastiga också så man blir mätt fort. kanske tur det annars så skulle man ju vräka i sig 🙂

 5. Millis skriver:

  Men de säljer ju fanken inte den glassen någonstans där jag brukar handla… och sån glassfantast är jag nog inte att jag letar runt stan efter den. Ni får tipsa om var den finns så kanske jag får tummen ur att köpa den någon gång.

  kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..