Nya kokbokisar

Köpte ett gäng nya kokböcker på rea! Kokböcker + rea = helt omöjligt för mig att stå emot!! Det blev en om Smörgåstårtor, Smårutiga kokboken och sist men inte alls minst Två Systrars Söta. Den sistnämnda verkar helt underbar!! Sagolika bilder och recept som nästan låter för goda för att vara sanna! Återkommer med rapport så fort jag testlagat nåt… 😳

  1. Anna skriver:

    Hej! Ja, jag är också GALEN i kokböcker, speciellt såna som har olika kommentarer och berättelser till varje recept. Känns ”tomt” utan text som inleder receptet, hur ska man då kunna avgöra om receptet är bra eller tokbra? Hehe.

    Två systrars söta har jag själv, eftersom jag är TOK-galen i bak- och dessertböcker. Nyaste inköpet är Nigella Lawsons kokbok, Nigella Express, och den är mkt trevlig! =D

  2. ”Kokböcker + rea = helt omöjligt för mig att stå emot!!” Haha så är det för mig med 😆 Alltså du ska se mitt kök… FULLT med olika kokböcker…har även sådana från tidigt 30-tal o runt kriget där då det rådde undantagstillstånd här i Sverige… passade bra när man var fattig student 😆 😛

  3. Annso skriver:

    Ja, visst är den nice!?!? Det är en njutning bara att titta på bilderna och läsa recepten 😳

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..