ANNONS

Saddle & Sabre

/

Efter tips om Saddle & Sabre har jag länge tänkt att vi ska testa dem någon dag, men inte riktigt orkat ta reda på var det ligger.. Men så här om dan när jag var på väg hem så såg jag att en restaurang som jag brukar passera hade ställt ut lite roliga utemöbler (några höga bänkar typ..) och när jag kikade lite närmre vad tror ni restaurangen hette? Jo men visst Saddle & Sabre, hallå blindstyre! Där var den alltså 🙂 Så i går stannade jag och Micke till där på vägen hem och åt.

Väldigt varierande priser på menyn, allt från överkomligt till hutlöst, och eftersom vi inte var vrålhungriga fick det bli en Caesarsallad för mig och en Bacon Cheeseburger tallrik till Micke. Och det var tur att vi inte var döhungriga för det var inte så mkt mat… men gott var det och det är ju huvudsaken 🙂

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00