Saddle & Sabre

Efter tips om Saddle & Sabre har jag länge tänkt att vi ska testa dem någon dag, men inte riktigt orkat ta reda på var det ligger.. Men så här om dan när jag var på väg hem så såg jag att en restaurang som jag brukar passera hade ställt ut lite roliga utemöbler (några höga bänkar typ..) och när jag kikade lite närmre vad tror ni restaurangen hette? Jo men visst Saddle & Sabre, hallå blindstyre! Där var den alltså 🙂 Så i går stannade jag och Micke till där på vägen hem och åt.

Väldigt varierande priser på menyn, allt från överkomligt till hutlöst, och eftersom vi inte var vrålhungriga fick det bli en Caesarsallad för mig och en Bacon Cheeseburger tallrik till Micke. Och det var tur att vi inte var döhungriga för det var inte så mkt mat… men gott var det och det är ju huvudsaken 🙂

  1. Det var inte mycket mat där inte men som du skriver var det ju bra att det var gott i alla fall och alltid kul att testa något nytt ställe 🙂

    KRAM!

  2. Cia skriver:

    Men shit vad lite mat…..Vart ni mätta kan man undra?????:spin:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..