Åhléns takrestaurang..

…fick sig ett besök i måndags vid lunchtajm. Vi tänkte oss något lite lätt eftersom vi inte var så hungriga och satsade på en Caesarsallad och en Bakad Potatis med Räkor men hjälp vilka berg med mat vi fick!! Men man ska ju inte klaga :spin:. Min bakade potatis fick sällskap av en stor salladstallrik och de sötaste små oliver jag sett, hypergoda och salta, och i potatisen var förutom massor med räkor en god kesoblandning med oliver, soltorkade tomater och annat smått och gott.

  1. issa skriver:

    måste fråga! är det meningen att ceasarsallad ska smaka så mkt fisk? jo jag vet att det är anjovis(?) i dressingen men.. ska det smaka sååå.. fiskigt? jag älskar alla andra ingredienser men just dressingen är lite.. :h

  2. Madde skriver:

    Oj det var inga små portioner 😉

  3. Oj, massor med mat ju men gott ser det ut att vara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..