ANNONS

John Chris

/

Det allra bästa i bak/desert-väg jag vet är cheescake. Är ständigt på jakt efter det perfekta cheesecakereceptet (så mejla mig gärna era favoriter så blir jag överlycklig!!) men har inte hittat det än.. Har hittat många caféer som säljer underbara cheescakes och minst lika många som säljer vidriga sådana. Tyvärr sprang jag på en sistnämnd i helgen. Mitt i all nationaldagsträngsel på stan så slog vi oss ner på John Chris smaaala uteservering (man sitter praktiskt taget i knät på varandra) och köpte en Kärleksmums och en Passionscheesecake. De SÅG helt underbara ut och kärleksmumsen var helt ok (om än lite väl torr) men cheesecaken var nästan oätlig. Hård som jag vet inte vad, nån hade väl tappat en hel burk gelatinpulver i eller nåt? Smakade som torr gummi…yak! Sorry John Chris jag gillar er i övrigt ;).

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00