John Chris

Det allra bästa i bak/desert-väg jag vet är cheescake. Är ständigt på jakt efter det perfekta cheesecakereceptet (så mejla mig gärna era favoriter så blir jag överlycklig!!) men har inte hittat det än.. Har hittat många caféer som säljer underbara cheescakes och minst lika många som säljer vidriga sådana. Tyvärr sprang jag på en sistnämnd i helgen. Mitt i all nationaldagsträngsel på stan så slog vi oss ner på John Chris smaaala uteservering (man sitter praktiskt taget i knät på varandra) och köpte en Kärleksmums och en Passionscheesecake. De SÅG helt underbara ut och kärleksmumsen var helt ok (om än lite väl torr) men cheesecaken var nästan oätlig. Hård som jag vet inte vad, nån hade väl tappat en hel burk gelatinpulver i eller nåt? Smakade som torr gummi…yak! Sorry John Chris jag gillar er i övrigt ;).

  1. Anna skriver:

    Ja, håller med om att det är svårt att hitta en god cheesecake ute ibland. Oftast så är de Okej men inte mer…! Botten brukar vara godast, och inte sällan är fyllningen torr och gummiaktig, smakar noll. Hmmm. Ett tvättäkta i-landsproblem….? =D

  2. fridays har guuuuudomligt god cheesecake,den e helt underbar,så får man den med en god jordgubbssås till

  3. Karin skriver:

    Mmmm…. jag håller med dig! Cheesecake är det bästa som finns! 🙂 Senast jag åt en riktigt god cheesecake var nog i Barcelona på Starbucks. Jag vill att Starbucks ska komma till Sverige!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..