Allt-i-ett-kassler

Jag diggar verkligen allt-i-ett-grejor. Här kommer en kasslervariant som blir mucho mucho god. Särskilt dagen efter när den dragit åt sig ännu mer smak!

Skär en bit kassler i skivor och varva dem med tomatskivor och annanasringar i mitten av en ugnsfast form. Koka ris och lägg i en form runt kanterna. Häll på 1-2 pkt grädde (valfri sort) och toppa ev med lite riven ost. In i ugnen 225 C tills det blivit varmt och ytan fått fin färg.

 1. Önskar min sambo gillade kassler. Men det gör han inte 🙁 Isf skulle jag kunna leva på det hehe. I love kssler! Och såsen som blir av ugnsstekt kassler e så sjuuukt god. Smakat den nångång?? Kassler, potatis, såsen som blir av kasslern, smörvärmd majs och brysselkål… gud jag dör! :yum: Prova det! Såsen blir helt av sig själv iomed att kasslern e så salt i sig… lite fett blir det kanske men GUD så gott! 😀 Denna varianten kan man ju verkligen prova nångång. Trodde det var ost först det som var riset haha.

 2. Liz skriver:

  Oj vad detta såg gott ut, hade jag inte kört cambridge nu hade det blivit vår middag imorgon:|

  Kram

 3. B-M skriver:

  Mums va gott det såg ut! Den ska jag testa nån gång! :yum:

 4. Sara skriver:

  Åh det ser gott ut! Kassler med ananas är verkligen en bra kombination. Måste komma ihåg att göra det där nån dag… Lätt att man glömmer bort kassler tycker jag :blush:

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..