ANNONS

Fyllda pastarullar

/

Men hjälp vad gott! Jag är en mästerkock, höhöhö. Nä men allvarligt, det här blev sjukt gott. För nån vecka sen köpte vi hämtmat från Forno Romano (italiensk restaurang) i form av underbara pastarullar. Dessa försökte jag efterapa nu fast i betydligt nyttigare skepnad. Rätten tillagas med fördel i micron och går så snabbt så man hinner knappt blinka. Mkt mat blev det oxå :woohoo:. Här kommer recept på 1 portion:

Tomatsås:
drygt 1/2 burk krossade tomater
salt, peppar, pizzakrydda
1/2 tsk socker

Pastarullar:
3 färska lasagneplattor
6 tunna skivor skinka
5 msk riven ost, 17%
6 skivor zuccini (hyvlas med osthyvel, är det en smal zuccini kan man gott ta dubbelt så många)
1/2 dl Kelda ostsås

Om man har tid kan man gott koka ihop tomatsåsen lite först på spisen. Krydda väl! Häll sen tomatsåsen i botten på en form. Skär lasagneplattorna i tu (alltså från mitten på kortsidan till den andra så det blir två långa remsor av varje). Strö på den rivna osten. Skär skinkan i lite mindre bitar och lägg över osten. Hyvla zuccini och lägg på. Salta lite och rulla sedan i hop dem och stick ner i tomatsåsen. Klicka över ostsåsen, lite på varje ”stubbe”, och ställ in formen i micron ca 3 min på full effekt. Klart!!! Smidigt va?? Servera med en hög grönsaker!

Viktväktarinfo: 1 portion = 6.5 POINTS

Man kan gott och väl ösa på mer ostsås och riven ost och även skinka i rätten!!! Jag snålade lite nu eftersom jag gjorde det till ett viktväktarrecept, men häng inte upp er på det. Ös på! 😳

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00