Supersnabbt!

En suuuper snabblagad maträtt kommer här. Så snabb så man hinner slänga i hop den på morgonkvisten innan man pinnar i väg till jobbet (vilket var precis vad jag gjorde :oops:). Obs obs den smakar godare än den ser ut.. blev lite blek på bild ;).

2 portioner: Koka pasta och stek under tiden en kycklingfilé eller två i bitar. Strimla lite oliver och hacka en tomat. Rör ner kyckling och hacket i pastan när den är klar (och avrunnen). Häll sedan i Kelda Ädelostsås och smaka av med salt & peppar. Klart!!

 1. camilla skriver:

  Ja du denna rätt skulle jag göra för ett tag sen 🙂 Men när jag var och skulle handla hem sakerna som behövdes,ja då finns inte längre denna ädelostsås 🙁
  Och nu vet jag inte hur jag ska göra? För jag har ju på detta viste inte kunnat göra den. Funderar på om man kan ta vanlig ostsås och klicka i den ädelosten som finns på tub,vad tror du om det??

  //Camilla

 2. Anna skriver:

  Låter kanongått. Det får bli någon dag nästa vecka tror jag.

 3. Lina skriver:

  :tongue:tänkte laga denna rätt i kväll…vad är de för points???? har precis börjat med viktväktarna!!!:woohoo:

 4. Kinna skriver:

  Låter nästan som jag som ofta lagar mat i morgonrock. Gillar att ha med egen låda. ovanstående låter jättegott!

 5. Malin skriver:

  Jepp, snabbt var det!! Har Kelda i kylen så jag ska fixa det till matlådan i morron. Pasta är bara fööör gott!

  *Kram*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..