Skogssvampspanna

Nya produkter i kyldisken,:woohoo:, Arlas nya ”pannor”. Norpade åt mig en Skogssvampspanna och testlagade till middag.

ca 2-3 portioner:
2 kycklingfiléer
1 burk Arla Skogssvampspanna
färska champinjoner
färska kantareller
smör till stekning

Skär kycklingen i små bitar och stek i lite smör. Skär svampen i bitar och låt dem fräsa med. Häll i burken och låt allting puttra 5-10 min tills kycklingen är färdig. Servera med ris och en god sallad.

Jättegott blev betyget av middagsgästerna. Kocken kände tyvärr ingen smak pga förkylningen… så jag kan inte direkt uttala mig. Men det lilla jag kände var mkt lovande!

Marcus slickar i sig resterna=mkt bra betyg:lol:

 1. Natalie skriver:

  Hej!
  En annan trevlig variant med hjälp av skogssvampspannan är:

  800g köttfärs
  1-2 gullök
  Massa svamp, ex champinjoner & skogssvamp
  1 Arla skogssvampspanna
  Samba oelek
  Oxfond
  Rödvin
  Soja
  Tomatpuré
  Cantadou fyra pepparsorter

  Supergott att äta tillsammans med spiralpasta och en klick cantadou uppepå.

 2. Jag gjorde faktiskt denna med skogssvampsgrejen i förra veckn men det var inte alls min smak. Och jag hade lövbiff istället… jag har aldrig varit så förtjust i svamp men i affären hade dom en sån som bjöd på en munsbit för dom gjorde reklam för den o då smakade det inte så illa o hon matlagningstanten hade oxå lövbiff så jag tog en sån för jag vet att Martin gillar svamp o han gillade det förståss men inte jag…. :thinking:

 3. Liz skriver:

  Vad är skogssvamppanna?:| ..aldrig sett det i affären här;( ..men måste iaf testa..lät gott..när de nu ska få för sig att skicka ner de där ”pannorna” till mig;) ..fanns det fler smaker??

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..