ANNONS

Paprikapaj med räkor

/

Pajer tröttnar jag aldrig på! De kan verkligen varieras i det oändliga. I går testade vi en lite annorlunda räkpaj (ursprungligen baserat på ett recept från Arla).

Pajdeg:
2 1/2 dl vetemjöl
75 g smör
3/4 dl Kesella lätt

Fyllning:
4 ägg
250 g Keso paprika
500 g räkor med skal (skalas! :lol:)
2 dl riven lagrad ost

Hacka ihop smör och mjöl. Tillsätt Kesella och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, nagga botten med en gaffel och förgrädda pajskalet i ugnen ca 10 min, 200 C. Vispa ihop äggen och blanda med keso räkorna och den rivna osten. Häll blandningen i pajskalet. Grädda pajen i ca 25 min tills den har stelnat.

Det doftade uuunderbart om pajen och smakade riktigt gott, trots förkylning och nedsatt smak ;).

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00