Vilka är ni??

Snaaart kommer en massa nya recept! Håll ut. Sålänge tänkte jag passa på att fråga vilka ni är? Tycker det är jättekul att ni kikar in, har numera minst 100 pers/dag som kikar in här men endast ett fåtal (<10) har nånsin gett sig till känna. Är ju nyfiken på vilka ni är!! Så har ni tid och lust så lämna gärna en liten hälsning här så blir jag jätteglad! :woohoo:

Nu ska jag återgå till att fila på recepten så ni får lite nytt att testa/läsa snart.. Ha det så bra så länge!

Victoria (& Michael min ofrivilliga försökskanin)

 1. Anna skriver:

  🙂
  Anna heter jag och följer din blogg regelbundet, min man är väldigt förtjust i de rätter jag lagat inspirerADE härifrån.
  Imin blogg kan man läsa om inredning, mat, resor och allt annat som gör livet värt att leva.

 2. Åsa skriver:

  Hej! Det här är mitt första besök på din matsida och det lär inte bli det sista. Jag har hittat en massa spännande maträtter som jag kommer att prova på. Blir imponerad av att du orkar och hinner lägga ner så mycket tid på mat vardag som helg. Det ger inspiration och också en spark i baken till mig om att det bara är att sätta igång. Det finns ju såååå mycket gott där ute att testa.
  Ha trevlig allhelgonahelg

 3. Ronja skriver:

  Ronja heter jag 🙂 håller på att kolla efter lite goda recept. gjorde nyss receptet på klassdakan du hade lagt in. suuuper gó!! den blir de fler ggr 🙂 men nu håller jag mest på att kolla runt efter lite goda matrecept att skriva av 🙂

 4. caborje skriver:

  Det här är definitivt min nya favvosida,, i dag ska vi testa tacopajen

  🙂

 5. Monica skriver:

  Hej!
  Jag är en matglad tjej som tittar in lite då och då.Har testat lite olika recept och blivit helnöjd alla gånger.Jag gillar att laga mat och testa lite nytt.Jag är där i mot inte lika glad i att baka,tyvärr.Men det händer ibland.Har gjort din morotskaka,i går.Mums.Jag är 39 år och bor i Motala.Min sambo får också ofta vara försökskanin,men jag tror han tycker som jag,att det är kul att testa ny maträtter. Iallafall ibland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..