Enkel lasagne

Laga lasagne behöver inte alls vara omständigt. Har man lite färdig köttfärssås (hemlagad eller på burk), ett paket krossade tomater (kan uteslutas), färska lasagneplattor, lite riven ost och Kelda ostsås så grejar man det lätt!

Varva allt i en form, börja med köttfärssås & lite tomatkross, häll över lite ostsås, på med ett lager plattor, toppa med köttfärsås & lite tomatkross, häll över lite ostsås osv osv. Avsluta med ett lager plattor och på det ostsås. Strö gärna lite riven ost över. In i ugnen 225 C ca 20 min. Klart!

 1. Millis skriver:

  Åh, lasagne måste jag laga helgen! Shit, vad sugen jag blev på det nu.

  Kram

 2. Madde skriver:

  Prefekt vardagsrecept 😉

  Säger som Jessica, här finna alltid något gott

 3. Jessica skriver:

  Tack, vad enkelt det låter. T.o.m. så att jag kanske klarar av det 😉 Här hittar man alltid något gott.
  Hoppas allt är bra och att du får en fin dag!
  KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..