ANNONS

Gott till soppan

/

Höst = soppa. Jag tycker ioförsig om soppa året runt, men det passar eeextra bra nu under mörka ruggiga kvällar. I kväll blev det Keldas fisk&skaldjursoppa som piffades till med lite creme fraiche, grädde, hummerfond och kryddor. Dessutom hade vi i lax, räkor, broccoli, morotsslantar och färsk sparris. Mycket gott (och receptet finns nog sedan tidigare här inne, men det tål att upprepas).

Vid sidan av soppan hade vi rostat bröd med godsaker. Godsakerna bestod av hackad rödlök, creme fraiche, skagenröra, svart kaviar, citronskivor och avokado. Mycket lyckad och mysig middag, denna mörka höstruskiga kväll.. 😉

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00