Gott till soppan

Höst = soppa. Jag tycker ioförsig om soppa året runt, men det passar eeextra bra nu under mörka ruggiga kvällar. I kväll blev det Keldas fisk&skaldjursoppa som piffades till med lite creme fraiche, grädde, hummerfond och kryddor. Dessutom hade vi i lax, räkor, broccoli, morotsslantar och färsk sparris. Mycket gott (och receptet finns nog sedan tidigare här inne, men det tål att upprepas).

Vid sidan av soppan hade vi rostat bröd med godsaker. Godsakerna bestod av hackad rödlök, creme fraiche, skagenröra, svart kaviar, citronskivor och avokado. Mycket lyckad och mysig middag, denna mörka höstruskiga kväll.. 😉

  1. Ulle skriver:

    Åh, detta var något i min smak!!!!! Ska visa maken! 😉

  2. Xtian skriver:

    Nu du! Nu lkan du luta dig tillbaks o njta än mer av soppan. Du har fått länk hos oss nu.

    Sorry att vi missade dej, vi läser ju dej nästan varje dag…

    Hej hej från redaktionen FastFoodLovers

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..