Fastfoodlover

Jag är en Fastfoodlover i dubbel bemärkelse. :). Jag love Fastfoodlovers *vinkar* och jag love Fastfood. Eftersom jag gått igenom istort sett hela McDonalds meny sista veckorna (inne i en jag-orkar-inte-laga-matlådor-period och då blir det så när McD praktiskt taget ligger utanför dörren) så spejsade jag till det med att gå till Max istället. Max har en sak som inte McD har. En GOD fiskburgare! En riktigt riktigt god fiskburgare! Den går inte att jämföra med McD´s lilla fiskburgare som mest påminner om en micrad skolmats-fiskpanett. Finns det NÅN som gillar den?? Ge er gärna tillkänna isåfall! 🙂

Max fiskburgare är iallfall något jag starkt rekomenderar (goood superkripsig panering, sallad, rikligt med inlagd gurka, krämig vitdressing och gott bröd):

 1. jonas skriver:

  Be dom slänga på sallad på McDs fiskburgare. Blir MYCKET bättre då! Max är dock ändå snäppet godare!

 2. Bella skriver:

  Jag gillar också mcdonalds fiskburgare =) den dressingen är underbaaaar önskar bara den var störra

 3. Kicki skriver:

  Sitter jag fortfarande på Matplatsen å surfar?? JA, eller igen ;-). Vill bara säga att Max Friscomål är det klart godaste hamburgermålet just nu. Mmmm…

 4. Haha JAG gillar McDonald’s fiskburgare! Beställer ALLTID den om det blir sån mat 😳 😛 Fast ostskivan skulle dom kunna skippa :thinking: Men japp… här e en som gillar McD’s fishburger haha.

 5. issa skriver:

  gud va smaskigt! max gör lätt dom goaste burgarna:) ska testa denna nu:woohoo:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..