ANNONS

Fastfoodlover

/

Jag är en Fastfoodlover i dubbel bemärkelse. :). Jag love Fastfoodlovers *vinkar* och jag love Fastfood. Eftersom jag gått igenom istort sett hela McDonalds meny sista veckorna (inne i en jag-orkar-inte-laga-matlådor-period och då blir det så när McD praktiskt taget ligger utanför dörren) så spejsade jag till det med att gå till Max istället. Max har en sak som inte McD har. En GOD fiskburgare! En riktigt riktigt god fiskburgare! Den går inte att jämföra med McD´s lilla fiskburgare som mest påminner om en micrad skolmats-fiskpanett. Finns det NÅN som gillar den?? Ge er gärna tillkänna isåfall! 🙂

Max fiskburgare är iallfall något jag starkt rekomenderar (goood superkripsig panering, sallad, rikligt med inlagd gurka, krämig vitdressing och gott bröd):

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00