ANNONS

Gumaeliusmackor

/

På min gamla högstadieskola kunde man köpa himlans goda mackor i kaffeterian för en 5:a. (Detta var ju inte i går direkt.. :thinking: .. så OM de finns kvar kanske de kostar lite mer nu. ) Hur som helst.. i bland dyker de fortf upp i tankarna och i smörgåsgrillen. Det låter kanske inte så gott, och smeten ser kanske inte så god ut, men tro mig det ÄR gott!!

Detta behövs: Rostbröd, ost, gul lök, ketchup, oregano, salt & peppar. Riv osten och hacka löken fint. Blanda ner lite ketchup och rör till en gegga. Tillsätt rikligt med oregano och smaka av med salt & peppar. Klicka sen på en rejäl klick på en brödskiva, lägg på en som lock och in i smörgåsgrillen med dem.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00