ANNONS

Sommarminnen

/

I dag ska det snöa i Sthlm :woohoo:!! wooo hooo. Fast hur mysigt det än är med snö längtar man till sommaren i bland. Särskilt när regnet öser ner som det gör just nu, *hrmpf kallar de detta snö?* I går blev det sommarminnen till middag. Vi lagade hemgjorda GYROS! Ett måste på Rhodos, helst flera om dan. Nu blev det flera i soffan. Snabbt enkelt och gott, så här gjorde vi:

Köp färdiggrillade revbenspjäll och skär av köttet. Värm upp i stekpanna med lite salt och peppar (och ev en klick smör). Värm pitabröd i ugnen och skär upp dem. Lägg strimlad sallad i botten samt några gurkskivor och tomatskivor. Klicka på tsatziki (köp färdig el gör egen) lägg på rikligt med kött och klicka på lite till tsatziki och rödlök. Färdigt!

Tips: det går säkert minst lika bra att göra dessa i tunnbröd eller tortillabröd.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00