Gratinerade smörgåsar

Jajemensan det VAR gott att göra gratinerade smörgåsar på köttfärsröran (se inlägget innan). Klicka på en ordentlig klick av röran på en brödskiva. Skiva några tomater och lägg på och toppa sedan med riven ost. In i ugnen 225 C ca 10 min eller tills osten fått fin färg. Till detta en blandad sallad (vi hade ruccola, isbergssallad och gurka vilket var svalt och gott till de rätt heta mackorna!) och ett gott rödvin.

Perfa framör-tvn-med-tända-ljus-i-vinterkaoset-middag!

  1. Millis skriver:

    Shit, jag tror jag ätit för torftig frukost idag. För nu har jag läst både om dina mackor och Karins vin-ost bricka med fikonmarmelad och snålvattnet nästan bokstavligen rinner… tur jag är ensam på kontoret idag 😀
    Får nog kanske fixa sån gryta i helgen så jag också kan göra goda mackor!! Fast jag hade ju tänkt göra din mexikanska paj som jag inte testat ännu… Oh well, gott blir det hur jag än gör misstänker jag.

    kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..