O´Learys

Efter en lång promenad och ihärdigt letande efter restaurang med plats för två en lördagkväll (inte helt lätt kan jag lova!!) så hamnade vi tillslut på O´Learys på Kungsholmen. Gladast var nog Micke som hade utsikt över 6 tvskärmar med fotboll från sin plats men jag var ganska nöjd jag med.

De får mkt bra betyg. Vi fick plats direkt. Innan maten fick vi en skål popcorn 😯 (mig kan man alltid muta med popcorn). Maten kom snabbt och var JÄTTEGOD! Och Micke kunde som sagt se så mkt fotboll han ville. Vi kommer garanterat tillbaka. :woohoo:

Micke testade en Hamburgertallrik (ost & bacon) och jag Baby Back ribs med pommes. Till detta blandade tillbehör (guacamole, blue cheese, bearnaise hot och coleslaw).:yum:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..