ANNONS

Fransk fisk

/

Ännu en mix testad :shock:. Nämligen Findus Mix för Fransk fiskgratäng. Vi hade den på lax och serverade med honungsglaserade grönsaker (morötter, paprika, zuccini), ris och god sås.

Smält 50 g smör och rör ner mixen + 1/2 kallt vatten. Bred smeten över fisken och ställ i ugnen 200 C tills den är färdig och ytan blivit krispig och fått färg (hur länge beror på vilken fisk och om den är färsk eller fryst). Koka under tiden riset och såsen samt strimla valfria grönsaker som stekes mjuka i smör, honung och salt. Mumma!

Kommentar: Vi använde lax, men nästa gång tar vi nog torsk då laxen smakar så mkt i sig. Dessutom använde vi färsk lax så tillagningstiden i ugnen blev knappa 20 min. Ett fryst torskblock tar ca 50 min och det vinner nog toppingen på, då den nu inte hann bli så krispig.

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00