Räkmacka..

November är verkligen hur trist som helst. Man bara går och väntar på att få smälla upp (och i sig) all julmat. I väntan och längtan på det får man pigga upp sig så bra det går. I går gjorde vi ett ganska bra försök med räkmackor och gott vin. Höjde helt klart humöret en regnig mörk kväll som denna.

Bottna med ett gott bröd (typ hönökaka), lägg på goda tillbehör (som avocado, kokt ägg, sallad, tomat, gurka, skagenröra, majonnäs mm) och toppa med en stor hög goda räkor och en citronskiva. Korka upp vinet, och simsalbim har ni trollat fram en mitt-i-veckan-mys-kväll! 😳

  1. Kinna skriver:

    Mys mitt i veckan är en jättebra paroll!

  2. Sara skriver:

    Avokado på!? Oj, det har jag inte provat förut… Men ska absolut göra det, för avokado är ju mums!

  3. MUMS…ser jättegott ut 😉

  4. Therese skriver:

    Vilken bra idé, det ska jag göra imorgon kväll….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..