Petits Choux

Enkelt (billigt) drinktilltugg med proffsigt resultat. Me like! Kungsörnens färdiga mix för Petit Chouxer (eller hur man nu säger det i plural :oops:) rules! (Man kan naturligtvis göra dessa själv från grunden men tro mig det är bra mkt jobbigare..)

Häll påsens innehåll i en skål, tillsätt 2 dl varmt vatten (ca 50 C) och vispa med elvisp ett par minuter. Klicka sedan ut på bakplåt (ca 1 tsk stora) och ställ in i ugnen tills de blivit fluggiga, torra och fått fin färg. Låt dem sen svalna på galler.

Klipp ett jack i varje boll och fyll dem med valfri fyllning. Jag gjorde i helgen 2 sorter, en med ädelost-cremfraiche-karamellfärg och en med finhackadskinka-cremfraiche. Båda gick åt som smör i solsken! :yum:

 1. Oj, det får man nog prova nångång.. finns dom färdiga att köpa? Hmm den mixen har jag aldrig sett.. ska leta nu iaf… har gjort en hel del här av dina tips på mat… URGOTT! Vitlöksbröden? ÅH SÅ GODA!! E sugen på såna hela tiden nu hehe. O så var det enkelt med! Köpte oxå det där Currypulvret igår… Creamy Curry Chicken… ska ha imorrn! 😀

 2. Kinna skriver:

  Vad fina de är. Jag förstår om de gick åt som smör i solsken. =)

 3. Jenny skriver:

  ÅÅÅÅÅ FY vad gott det ser ut!! 😳 Mums, det ska jag testa någon gång!

 4. Liz skriver:

  Tänkte först ”oj vad de marängerna såg goda ut” 😉

  Ser ju riktigt gott ut, fast har aldrig testat sånna..borde jag göra..för det ser verkligen slurpigt ut;)

  Ohh här har du också gjort om..massa vackert:)
  Kramen

 5. Vad fint collage du gjort överst på bloggen. :woohoo:

  Dom där petit chouxern måste prövas … tack för tipset!

  Mvh/
  Veronica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..