ANNONS

Petits Choux

/

Enkelt (billigt) drinktilltugg med proffsigt resultat. Me like! Kungsörnens färdiga mix för Petit Chouxer (eller hur man nu säger det i plural :oops:) rules! (Man kan naturligtvis göra dessa själv från grunden men tro mig det är bra mkt jobbigare..)

Häll påsens innehåll i en skål, tillsätt 2 dl varmt vatten (ca 50 C) och vispa med elvisp ett par minuter. Klicka sedan ut på bakplåt (ca 1 tsk stora) och ställ in i ugnen tills de blivit fluggiga, torra och fått fin färg. Låt dem sen svalna på galler.

Klipp ett jack i varje boll och fyll dem med valfri fyllning. Jag gjorde i helgen 2 sorter, en med ädelost-cremfraiche-karamellfärg och en med finhackadskinka-cremfraiche. Båda gick åt som smör i solsken! :yum:

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00