ANNONS

Skagenpanna

/

Sådär ja! Nu har vi testat ännu en Arla-panna. Nämligen Skagenpanna. Tyckte dill/fisk/nånting-smaken blev något stark så vi spädde ut den med extra matlagningsgrädde.. I övrigt var den mkt god! Och enkelt!!! Snacka om tidsbesparare. 😯

Du behöver till 3 port:
2-3 laxfiléer
1 burk kräftstjärtar
1 Skagen panna
(extra matlagningsgrädde)

Skär laxen i bitar. Häll grädde och smakpastan i en panna. Låt koka upp och sänk värmen. Lägg i laxbitarna och låt dem sjuda tills de är klara. Rör ner kräftstjärtarna precis innan servering så de blir varma men inte mer. Servera med kokt ris, citron och sallad.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00