Latmanskaka

I bland är man bra lat. Särskilt på söndagar ;), så i går slängde vi i hop en fusk-kaka. Närmare bestämt Kungsörnens mix för Chokladkaka (med chokladbitar i) . Lätt som en plätt, verkligen! Häll pulvret i en bunke. Tillsätt 1 3/4 dl vatten (!) och rör om. Häll över smeten i en form, in i ugnen 175 C ca 40-50 min. Klart.

Låt kakan svalna och servera med en klick vispgrädde! Blev riktigt saftig, luftig och god för att vara fusk-variant. 😆

 1. Cicci skriver:

  gillar denna sidan starkt 🙂 massa fina tips ! :love:

 2. Liv skriver:

  Tack för en underbar sida! Tänkte bara fråga om du skulle ha något emot att jag länkade till dig från min blogg?

 3. Mette skriver:

  Halloj!

  Den kakan har jag faktiskt provat en gång och den var hur god som helst! :yum:

  Nu har jag länkat dig från min blogg sida så att jag kan gå in och läsa dina goda mattips så ofta jag vill… HOppas att det är ok!

  Kram
  Mette

 4. Liz skriver:

  Åhh vad sugen jag bliiir:)

  ..ehh..det kanske inte är så konstigt att brallan spänner..tss jag blir sugen på allt du visar ^^

  Kramen

 5. Stellan skriver:

  Det verkar smidigt och måste testas. Det finns ju även såna där shake’n’bake, där man bara häller ned vatten i kartongen och skakar. Fast jag vet att min kollega Jonathan testade ett sånt rågbröd en gång och det var tydligen rätt äckligt. Degen svällde ut ur kartongen och det luktade och såg ut som bajs. :huh:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..