Citruslax

Santa Maria har många påsar som räddar middagen när fantasin tryter :oops:. Tex Creamy Citrus Fish. Ta den fisk du gillar och lägg i en ugnsfast form. Blanda påsens innehåll med cremfraiche och vatten och häll över fisken. In i ugnen (enligt påses instruktioner). Klart!

 1. Erica skriver:

  🙂
  Det här måste jag prova. Hittade ett recept nere på ica som var med bladspenat men det gillar inte sambon så det här verkar bättre!
  Super!

 2. Millis skriver:

  Precis det där lagade jag i förrgår och det var faktiskt riktigt gott. Har precis köpt mig en pajbok så nu ska jag få lite ny inspiration till goda pajer har jag tänkt. Ska nog laga till någon redan nästa vecka, är ju så tacksamt för då har man matlådor att ta med till jobbet sen också.

  Ha en jättebra dag gumman!
  Kram

 3. Kinna skriver:

  Nästan så att jag måste kolla påsen för att lura ut om det går att göra utan påse. Den ser verkligen kalasgod ut!

 4. Helena skriver:

  Ser ju jätesmarrigt ut och kan kanske göras ganska smalt, sätter upp på att-testa-listan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..