Dumlekakor

Har passat på att baka lite nu när man har en alldeles ledig lördag för en gångs skull. I dag blev det Dumlekakor som är både lätta att göra och otroligt smarriga. Går hem hos alla!

Detta behövs för 20 st:

Aluminiumformar
200 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
10 Dumlekolor (orginal)
20 Nobless (orginal)

Kör smör, socker, mjöl och bakpulver i matberedare till en deg. Låt stå kallt en liten stund och rulla sen 20 bollar och lägg i formarna. (Alt klicka ut degen som otåliga Vickan gjorde.. orkar sällan vänta på att deg ska stå kallt.. :thinking:) Stick ner 1/2 Dumlekola i varje kaka. In i ugnen 200 g ca 10-15 min. Ta ut plåten och lägg direkt på en Nobless på varje kaka. Ställ in kakorna i kylen och låt svalna. Klara!

Gör sig extra bra med ett stort glas kall mjölk till :yum:

LOADING..