Mjuk pepparkaka

Jag gillar verkligen fusk-kakorna. Har nog inte gett dem en chans förut men nu testar jag dem en efter en och blir positvit överraskad. Denna gång testade jag Kungsörnens Mjuka pepparkaka och tillagade den enligt ”lyx-varianten” (dvs la till ett ägg och 50 g smör). Mucho gott!

  1. Lovisa skriver:

    Jag har inte testat den färdiga varianten av morotskakan så jag vet inte hur den glasyren smakar. Jag menade den man gör själv med Philadalphiaost och florsocker som grund och den går alldels utmärkt till mjuk pepparkaka också!

  2. Lovisa skriver:

    …och med någon hemmagjord glasyr exempelvis den till morotskaka eller mockaruta så får man en lyxigare variant av dessa fuskkakor. 😀

    Vickan: Mkt bra tips! Ska garanterat piffa upp denna med lite glasyr nästa gång den bakas! Morotskakan gjorde jag egen topping till för den som medföljde i paketet smakade vidrigt (tyckte jag). Den kanske gör sig på pepparkaka oxå?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..