ANNONS

Skagentoast

/

Enkel och klassisk förrätt. Gör din egen skagenröra eller använd färdig på burk. Godast blir det med handskalade räkor, men fuskvarianten på burk funkar nästan lika bra. (Färdigskalade frysta rekomenderas inte, men det är ju en smaksak..)

2 portioner:
2 skivor formfranska
1 klick smör
salladsblad
1/2 avokado
skagenröra
räkor
dill
citron

Smält smöret i en stkepanna. Skär kanterna av bröden och stek dem på båda sidor i smöret. LÄgg upp på tallrikar och toppa med salladsblad, skivad avokado, en klick skagenröra och räkor. Skär ett par citronskivor att garnera med och strö över lite hackad dill. Klart!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00