Jimmys Steakhouse

Jag har inte lagat ett enda mål mat i sommar!!! Det beror inte på att jag tagit semester från köket direkt, utan för att vår lilla dotter bestämde sig för att förgylla vår tillvaro med att komma till världen redan nu istället för att vänta i magen till oktober :-).

Oftast består matintaget av dagens utbud i sjukhuskaffeterian just nu, men ett par ggr har vi hunnit lite längre bort. Till exempel till Jimmys Steakhouse på BirgerJarlsgatan. Jättegott!!! Helt klart värt ett besök om ni har vägarna förbi.

Återkommer med recept inom en snar framtid!

 1. xtian skriver:

  Men ojojoj…vi hade ju inte en aning….

  Ett stort grattis från oss alla på Redaktionen och kramar till hela familjen!

 2. Malin skriver:

  Hej! Hittade också er sida av en slump via att Millan hade er sida som en av hennes favoritbloggar. Ett STORT grattis till er lilla tösa bit! Det fanns många smarriga recept här på matbloggen. Funderar på att testa laxen m ingefära imorgon. Funderar på att själv starta en matblogg / rese blogg mm. Återkommer om jag önskar tips, ideer på hur man bäst får det att fungerar. Tack för mysiga sidor.

 3. Mona skriver:

  Hej! Hittade din sida av en slump, och jag måste bara säga att den är helt underbar! Jag älskar matlagning, och det är alltid lika kul att bli inspirerad av andra. Ser fram emot nya recept. Grattis till lillflickan 🙂

 4. sanna skriver:

  Ett stort GRATTIS hoppas att allt är väl med er båda!

 5. Skickar ett jättegrattis till hela familjen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..