Restaurang 1900

I går kväll var jag ute med tjejerna och åt på Mat-Niklas restaurang 1900. Vi blev väldigt positivt överraskade faktiskt. Mkt trevlig personal (nästan för trevlig), underbar lokal och god mat! Och himla trevligt sällskap. 😯 Vi kommer definitvit gå hit igen.

Jag åt Kungslax med frisésallad, skånsk senap, schalottenlök, gårdsörter och mandelpotatispuré. Och efter det delade jag och Fia på en ostbricka. Jättegott alltihopa! Laxen riktigt smälte i munnen :yum:

Sara testade Äppeldesserten och den var minst lika god som den ser ut. Vilken skapelse!

 1. Oj oj vad sexigt det ser ut, nu ska jag på lunch 🙂

 2. Måste säga att det såg helt otroligt ut med efterrätten…. blir sugen att testa en sådan… tack för tipset

 3. Kinna skriver:

  Håller med dig. Allt som vi beställde när vi var där var mycket gott och välllagat. Jag tyckte också om konceptet med lokalen. personalen var trevlig men behövde lite mera rutin då den var relativt nyöppnad i november. =)

 4. Aika skriver:

  Det såg verkligen lyxigt gott ut alltihopa!

  Har varit in och hämtat lite inspiration och knyckt några recept! tackar och bugar för din underbara sida!!

  Pöss pöss

 5. Umma skriver:

  Det där såg verkligen vackert ut! (Vackert OCH fantastiskt gott) 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..