Svar på frågor

Bara så ni vet så har jag äntligen fixat så jag kan svara i era kommentarer här på sidan. Så fråga på!

Nu blir det McDinner 😉

  1. Ellinor skriver:

    Hejsan!
    Jag blev så jätteglad när jag fann sidan Matplatsen.org men undrar hur man ska göra för att förstå beskrivningen på tillagningen till recepten? Efter nån mening slutar det med en sorts ”klammer” liknande en parentes. Kan nån hjälpa mig att förstå så skulle jag vara jätte-tacksam! Kram från Ellinor

    Hej Ellinor. Kul att du hittat hit! När man klickar på en kategori så kommer ett urdrag ur varje recept där fram. När det avslutas med klammer så innebär det att det finns mer att läsa i detta recept och för att få fram hela så KLICKA PÅ RUBRIKEN. Hojta till om du inte förstår hur jag menar..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..