ANNONS

Familjens favoritkyckling

/

I går testade jag ett recept som stod på baksidan av Blå Bands Bearnaisesås-paket. Bra vardagsmat! Blev liiite väl fett tycker jag, det skar sig lite i ugnen, så nästa gång tar jag nog lite mindre smör i själva såsen.

4 port:
4 kycklingfiléer, i små bitar
1 burk anansringar
1 burk skivade champinjoner
2 påsar blå band Bearnaisesås – tillagade enligt förpackningen
ost (gärna en smakrik, tex cheddar)
smör att steka i (och till såsen)

Stek kycklingfiléerna i stekpanna så de får fin färg. Lägg ananasringarna i botten på en ugnsform, sen kycklingbitarna och överst champinjonerna. Häll över såsen (som tillagats enligt paketet) och avsluta med att hyvla över ett lager ost. In i ugnen och gratinera ca 15 min. Serveras med ris och sallad.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00