ANNONS

Nyttiga recept

/

Värst vad ni efterfrågar nyttiga recept plötsligt :cool:. Sorry, i den här familjen äter vi hellre lite av det goda än massor med inte-så-god smalmat. Jag är inget fan av lightprodukter, så som minipinilättgrädde och konstgjort socker, yak och tvi!! Ni får helt enkelt hålla till godo med detta. Vill ni ha smalare rätter går det ju oftast bra att byta ut grädde och cremefraiche mot något smalare varianter utan att det drar ner smaken. Är ni ute efter lightrecept där man dragit bort allt det goda får ni nog leta er vidare… 😆

(Och jodå vi gillar nyttig mat oxå, men inte i form av lightprodukter som sagt. Sallader och skaldjur mm älskar vi!)

I morn kommer recept på American Pancakes med lönnsirap och blåbär. Inte ett dugg nyttigt, men oh så gott!!! ❗ (och tänker ni på beach -08 får ni väl ta ett par pannkakor färre, hehe)

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00