ANNONS

Trattoria Romano

/

I går var vi med sambons släkt på Trattoria Romano och firade moster Unni som fyllde 60! Det ligger i Gamla stan, inte långt från tunnelbanestationen så det är väldigt smidigt att ta sig dit. Jättegod mat, trevlig personal och trevlig lokal. Även trevlig för oss med bebis, vi fick ha barnvagnen var vi ville och det var inte särskilt hög ljudnivå. Förutom när de kom fram och sjöng Ja må hon leva vid bordet och en kille spelade på nån bongotrumma! 😆

Jag åt grillad kalventrecote med grönpepparsås ( mkt gott!!) och Micke tog Peccorinofyllt majskycklingbröst på spenatbädd toppad med vitlök och basilikaolja. Till detta serverades en potatisröra med råstekt potatis, morötter och persilja, som gratinerats i ugn. Såg inte så kul ut kanske men var verkligen jättegott.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00