Kräftpremiär

Förra året åt jag inte en enda kräfta. Vi missade helt kräftsäsongen eftersom vi låg på sjukhus då.. Så i år ska jag ta igen det, och då gäller det att starta i tid 🙂 I helgen åt vi färska kräftor från Vättern. Sagolikt goda!!!!

 1. Åsa skriver:

  Åååh vad gott…smarrigt!
  och ni är verkligen ute i god tid 🙂

  /Åsa

 2. Mm..så gott! Vi gav faktiskt bort en burk kräftor i helgen ist. för en blomma. Det uppskattades!
  Även jag bor ju så jag ser Vättern..och är riktigt bortskämd med dessa ljuvliga skaldjur!

 3. ÅH,Så gott!!! Jag ÄLSKAR kräftor,så jag ska egentligen inte titta på denna bild för det vattnas i munnen på mig då.Vättern har väldigt fina kräftor.Bor inte så långt från vättern och varamon.Tyvärr fiskar vi inte själva.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..