Midsommar

Hoppas alla haft en härlig och GOD midsommar. Vad har ni för favoriter eller måsten på midsommarbuffén? Har ni några specialiteter ni vill tipsa om??!

 1. Cat skriver:

  Åh, vilka vackra sommarflickor!!

  Vi kom hem på midsommarafton och jag hade köpt 4 sillburkar och gräddfil innan vi åkte. så det var vad vi åt +lånade färskpotatisar.

  Jag ÄLSKAR sill nu särskilt matjesill men det var inte förrän jag var i 20-års åldern jag kom på det *tyvärr kan jag tycka nu*
  En av våra småtjejer har ätit det sedan hon var 1-2 år medan den andra lärde sig det nu i julas, så nu tar sillen slut fortare än kvickt.
  Och har du inte vågat smaka så måste du smaka, ta liiite sill och börja med och så god smörig, dillig potatis, kall gräddfil med massor av gräslök, lite röd lök kanske och njut.

  Och sedan så är det ju sååå himla roligt att lägga in sill själv och prova recept, ja du måste helt enkelt börja gilla sill ;O)))
  Kramar

 2. Lina skriver:

  Västerbottenspaj med crème fraîche & löjrom! 🙂

  Åh vad GOTT! Det ska jag definitivt ha med nästa år!

 3. Monica skriver:

  Sill och färsk potatis är ett måste och sen jordgubbar såklart. Med lite grädde till.Mums.

  Jag är inget fan av sill men vill alltid ha det på buffébordet ändå, det hör ju liksom till. Endera dan kanske jag vågar smaka oxå 😉 Men jordgubbar är verkligen ett måste!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..