Att man orkar..

Suck, att en del orkar.. Visst om ni vill skriva saker som det låter ärligt talat hur fett som helst… så kan ni väl åtminstonde låta bli att skriva en FEJK-mailadress så jag kan svara er.. Annars kan ni gärna behålla såna kommentarer för er själva, tror inte det är NÅN här som är intresserad av att läsa sånt.

 1. Anna skriver:

  Håller helt med alla andra härinne, otroligt omogen kommentar och dessutom som grädde på moset lämna fejk mail 😥 🙄

  Jag går ofta in här för att få middagsinpiration och ofta byter ja ut mot magrare gräddsorter, men det är främst för att jag viktväktar. Till festliga tillfällen använder jag ”vanlig grädde”.
  Har sagt det flera ggr, men kjag verklige ääälskar din blogg, så mycket god inspiration tror jag inte ens jag fått på varken Tasteline eller ICAS hemsidor. :mrgreen:

  kramar Anna

 2. carita skriver:

  De skulle bara veta vad mycket ”konstigheter” det finns i dessa light-produkter…det är mycket bättre med äkta vara!

 3. Eeh?
  Vad är det med folk? Att dessutom lämna en icke-existerande-mejladress gör ju bara det hela ännu larvigare. Hon/han/den/det anser att det var en fet maträtt. Jaahmen TÄNK SJÄLV då och byt ut det där ”feta” mot någon light-produkt istället. Jissus alltså. Har folk inget vettigare att göra på semestrarna? Tragiskt! 😉

 4. Ronny skriver:

  ”Låter ärligt talat hur fett som helst..”

  Med tanke på dagens språkbruk så skulle faktiskt *fett* i detta fall kunna vara bra?
  Men hursomhelst så diggar jag dina recept och sidan,den använder jag rätt så ofta för uppslag och tips på delikata middagar.
  Fem tummar upp av fem möjliga!
  Mvh Ronny

 5. Håller med ovanstående … begriper inte heller hur en del orkar kommentera … det är väl bara avstå att både läsa matbloggar och laga sådana rätter om dom skall bli så ”störda”.

  Jag tycker du har en superfin matblogg och är jämt här och spanar runt efter inspiration och har provlagat flera av dina recept.

  Jag hejar på dig – fortsätt skriva 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..