Att man orkar..

Suck, att en del orkar.. Visst om ni vill skriva saker som det låter ärligt talat hur fett som helst… så kan ni väl åtminstonde låta bli att skriva en FEJK-mailadress så jag kan svara er.. Annars kan ni gärna behålla såna kommentarer för er själva, tror inte det är NÅN här som är intresserad av att läsa sånt.

 1. Jag håller med dig. Man kan ju faktiskt byta ut den feta mot lite smalare variant om man nu vill det.Det är ju upp till var och en att göra som man vill.Men maten blir ju lite godare med den feta och som sagt man har ju inte grädde varje dag.Själv brukar jag köra vissa maträtter med vanlig och vissa med matlagningsgrädde.

 2. Haha jag håller helt och hållet med dig! Jag läste det också innan… om man nu tycker det så väljer man ju att antingen inte göra just den rätten, eller så väljer man ett smalare alternativ, eller hur? Det är nog en som bara ville ha en reaktion… brukar finnas såna miffon! :S

 3. Jaadu..vissa människor är bara too much! ..för den delen så kan man ju tolka recept hur man vill?..grädde kan ju vara vilken grädde man vill..menmen..har man lite för sig som vissa verkar ha så..

 4. Och ska hon inte egentligen bara strunta i hur andra människor föredrar att laga sin EGEN mat?? Sen är det ju faktiskt plättlätt att göra om recept till sin egen smak om man så önskar, t ex genom att byta ut till en lättare grädde… SUCK! Jag tyckte i alla fall det lät smarrigt som vanligt 🙂

  kram kram

 5. Eller hur, gott är i många fall lite mer fett eller socker. Men vad tusan. Man lever bara en gång! Och är man inte intresserad av sådana goda recept kanske man borde kolla in ViktVäktarnas hemsida?

  Ha en härlig dag 🙂

 6. Suck och dubbelsuck, är ju inte första korkade kommentaren precis ;O)

  Att folk inte förstår att ingen tvingar en att göra exakt som det står, herregud tänk lite själva, är ju upp till var och en hur och vad man vill ha i sin mat.

  Du har supergoda recept så det så, och bry dig inte om korkade kommentarer.
  Kram

 7. Håller med ovanstående … begriper inte heller hur en del orkar kommentera … det är väl bara avstå att både läsa matbloggar och laga sådana rätter om dom skall bli så ”störda”.

  Jag tycker du har en superfin matblogg och är jämt här och spanar runt efter inspiration och har provlagat flera av dina recept.

  Jag hejar på dig – fortsätt skriva 🙂

 8. ”Låter ärligt talat hur fett som helst..”

  Med tanke på dagens språkbruk så skulle faktiskt *fett* i detta fall kunna vara bra?
  Men hursomhelst så diggar jag dina recept och sidan,den använder jag rätt så ofta för uppslag och tips på delikata middagar.
  Fem tummar upp av fem möjliga!
  Mvh Ronny

 9. Eeh?
  Vad är det med folk? Att dessutom lämna en icke-existerande-mejladress gör ju bara det hela ännu larvigare. Hon/han/den/det anser att det var en fet maträtt. Jaahmen TÄNK SJÄLV då och byt ut det där ”feta” mot någon light-produkt istället. Jissus alltså. Har folk inget vettigare att göra på semestrarna? Tragiskt! 😉

 10. De skulle bara veta vad mycket ”konstigheter” det finns i dessa light-produkter…det är mycket bättre med äkta vara!

 11. Håller helt med alla andra härinne, otroligt omogen kommentar och dessutom som grädde på moset lämna fejk mail 😥 🙄

  Jag går ofta in här för att få middagsinpiration och ofta byter ja ut mot magrare gräddsorter, men det är främst för att jag viktväktar. Till festliga tillfällen använder jag ”vanlig grädde”.
  Har sagt det flera ggr, men kjag verklige ääälskar din blogg, så mycket god inspiration tror jag inte ens jag fått på varken Tasteline eller ICAS hemsidor. :mrgreen:

  kramar Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..