Tips

Goooodaste räksalladen (och räckmackorna/baguetterna för den delen) finns på Mariebergs köpcentrum i cafét ”The Coffee”. Alla lyxrestauranger i Sthlm där vi brukar äta snordyra räksallader kan slänga sig i väggen. 😆 Har ni vägarna förbi Marieberg så gå in till cafét där!! (de har även take away)

 1. Ja vem älskar inte räkor?? 🙂 Dom godaste räkorna jag har ätit hittills är i/på Smögen…åååhhhh det bara vattnas i munnen när jag tänker på det! Dom var så stora, köttiga och bara SÅ otroooligt goda!! Det var liksom… äkta räksmak om du förstår 😆
  Sen finns det också ett ställe i Ystad som har räkfrossa om fredagarna, man får en stor spann med räkor + aioli och vitlöksbröd och så får man äta hur många spannar och bröd o allt man vill för 129 kronor nånting…. och räkorna är förståss dagsfärska 🙂

  Kolla in det här: http://www.hamncafeet.se/meny.php

  Kram

 2. Wow ser verkligen gott ut, och generöst med räkor då det jämnt brukas snålas!

  Massa plusssss till dig för denna sida, du är grym och engagerad. Keep up the good work! Jag besöker sidan ofta!

  Kramar/ Mona
  ——-

  Sugen på något sött? Eller vill du bara dregla dig bort för en stund…*ler*.
  Besök då min bakblogg… Bakpassion.blogg.se!
  Bakar tårtor, CUPCAKES och massa annat! Man kan även ge förslag till vad jag ska baka näst!
  Hoppas vi ses, och varmt välkommen in i min värld!
  Massa bloggkramar/ Mona

 3. Hej, vilken bra sida detta är! Går in här ofta!! Och, om man menar fett som i just ”fett” och inte ”bra” så strunt idet, vissa måste bara…jag menar har man lite IQ kan man ju byta ut mot smalare…. Tack för fina recept o bra bilder!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..