Matbloggens vara eller icke vara?

Klurar på hur jag ska göra med matplatsen. Den drar just nu en massa bandbredd så utrymmet tar slut. Funderar på om jag ska köpa till mer utrymme och låta den ligga uppe och fortsätta skriva här. Men frågan är om nån läser här? Jag ser ju att jag har ca 700 olika besökare om dan, men frågan är om de bara snubblar in av misstag eller faktiskt läser recepten? Endast en handfull kommenterar eller lämnar nån hälsning efter sig. Kanske lika bra att bara ha matbloggen som en receptsamling för mig själv? Eller vill ni läsa?

 1. Nej, du får inte stänga matplatsen! Jag hittade hit för inte så länge sedan, men besöker dig nu ganska ofta. Just nu står tacopajen i ugnen och jag har tidigare gjort bl.a. Pollykaka och pastasås med svamp och parmesan. Så jag kommer absolut att fortsätta läsa dina recept om du behåller sidan, och sakna dem om du stänger.

 2. Nej!! Du får inte sluta med sidan *ler* jag både läser och använder recepten.är lite dålig på att kommentera. ska bättra mej

 3. Du får inte lägga ner bloggen, jag älskar dina recept!! är inne och kollar varje dag om det kommit något nytt. Alltid lika goda och lättlagade recept.

 4. Halloj!! Jag ”råkade” snubbla in på din hemsida för ett tag sedan, och nu går jag in varje dag och kollar..Hittar jämt bra recept, så SNÄLLA lägg inte ner bloggen!!! Tycker att den är TOPPEN!!! MVH // Ullis i Jämtland.

 5. Jag tittar in regelbundet! Fast jag är dålig på att kommentera, faktiskt första gången jag gör det… Behöver dina recept som inspiration!

  Hälsn.Catarina

 6. Vickan, jag är härinne varje dag och antingen letar upp något särskilt recept eller söker för att få inspiration. Vi tycker om precis samma typ av middagsmat, du och jag, så jag hittar alltid något! 🙂

  Och receptbanken är ju så stor – en riktig guldgruva. Snälla, köp lite mer space och ha kvar sajten. Please!

 7. Nej nej nej tänk inte ens tanken, jag är här inne nästan dagligen och letar recept.
  Jag ÄLSKAR dina recept och detta är min absoluta favorit!!!

  Om du nu mot all förmodan skulle lägga ner så säg till i god tid för shoot vad jag måste kopiera recept då så jag har de kvar ;O)

  Så stort NEJ, vi älskar din blogg tro inget annat, den är bara bäst, bäst, bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kramar

 8. Åh, nej nej! Sluta inte blogga!

  Jag tror inte jag lämnat en kommentar tidigare, förlåt. Jag läser verkligen din blogg dagligen, vare sig du uppdaterar eller ej. Din blogg är verkligen en inspirationskälla och de recept jag testat har genast blivit favoriter i vår familj. Dessutom kikar jag ofta tillbaka på dina gamla recept och njuter. Planerar att använda mig av dem i framtiden så det skulle vara sorgligt om de försvann.

  Jag fullkomligt älskar din blogg! Det finns ingen som den – jag har letat…

  Tror att fler skulle besöka din blogg om du hade mer reklam för den eller så, för alla jag visat den för älskar den. Det var bara ett tips, för jag vill inte att du ska tröttna för att du har för få läsare, du förtjänar fler. Speciellt som du verkligen anstränger dig med recepten och bilderna.

  Skulle du, till min stora besvikelse, sluta blogga så hoppas jag att du skriver en kokbok eller dylikt, med nya recept eller recept från bloggen. Du får då gärna skicka ett mail med namnet på den till mig, får då ska köpas!

 9. NEJ… du får inte lägga ner. Jag är dagligen inne på din blogg. Och jag har lagat flera av dina recept. Du/din blogg är min kokbok 🙂 Jag hoppas du bestämmer dig för att fortsätta!
  Kram Jenny

 10. Självklart vill vi läsa!! Tittar in här nästan dagligen för att se om det har kommit några nya inlägg.
  Letar ständigt inspiration för att variera maten här hemma och har lagat många av dina rätter!
  Så snälla, fortsätt med Matplatsen!

 11. Surfade in här för några dagar sedan och sparade den direkt på mina favoriter!

  Jag är en svårflörtad, anorektiker (MOT FRISKHET! :D) och dina recept sser riktigt riktigt goda ut!

  Så för guddsskull, sluta inte blogga!

 12. Intressant fundering du har!
  En blogg, vilken som helst kan ju vara mer eller mindre populär och att siffor visar att folk läser ens blogg är alltid kul! Att de dessutom skriver kommentarer är ännu roligare, men det är ju inte för DET syftet man skaffar en blogg utan snarare för sin egen skull och ens intresse tycker jag!

  En receptsamling online, eller bara i datorn är ju en smaksak! Och att ”möta” folk via mail och kommentarer är ju jätteroligt för man får så otroligt mycket fin respons och även ideér och egen isnpiration!

  Att stänga en blogg för att det inte skrivs tillräckligt många kommentarer tycker jag låter egoistiskt! Många kikar in, läser, får nån idé, surfar vidare, kanske bokmärker och fortsätter besöka dagligen utan att ge sig tillkänna, eller ge dig en bekräftelse på besöket! Det är väl det som är så fiffigt med matbloggar på nätet! Man letar recept och behöver inte känna sig tvingad att skriva en kommentar, man kanske har brättom många gånger och ger sig tid en annan gång!

  Ibland kan det vara svårt att ta ”osynliga” bekräftelser, men det är trots allt ditt eget verk och ditt intresse sidan är uppbyggd av så jag hade inte påverkats av hur många som skriver kommentarer! Så länge du själv tycker det är roligt ska du absolut fortsätta!

  må så gott!

 13. Hejsan! Jag hittade din blogg igar nar jag sokte ett recept pa en Pollykaka… mums. Nu har jag bestallt Polly fran Sverige och ska prova det receptet sa fort som mojligt. 🙂 Har hittat en massa massa smaskiga recept pa din sida som jag ska prova. Det ar sa roligt att lasa svenska recept nar man bor i utlandet. Tycker att din blogg ar jattefin och hoppas att du har den kvar for jag vill garna besoka den ofta. Tack for mig for denna gang och ha en trevlig helg!

 14. NEJ, det får Du inte göra! Jag tittar nästan varje dag. Du är min största insperationskälla. Sluta inte // Nettan

 15. Nej nej..DU måste ha den kvar!! Har precis hittat hit och den är himskans såå bra :-)) Får massa inspiration och tips ju. Såå snälla..Fortsätt skriv här.

  Tusen tack!
  //Karolina

 16. Klart jag vill läsa! Jag är dålig på att kommentera, men har testat flera av dina recept! Keep up the good work =)

 17. Jag vill ansluta mig till alla som har redan kommenterat: Jag älskar din blog, den ligger i Favoriter, kollar ofta och längtar efter nya recept!
  Senast igår bakade jag en Polly-kaka som blev en succe bland gästerna…. Jag har provat massor av dina recept, och allting var gott! Så snälla, ta inte bort min och många andras inspirations källa.
  Jag är dålig på kommentera, men jag visste inte heller att det var viktigt för dig…. nu ska jag bli bättre

 18. Hittade hit nyligen av en slump och är helt fast. Provade i veckan ett par av dina recept och vill gärna kunna titta in i fortsättningen.

 19. Jag vill fortsätta läsa!! Bara kommenterat ngn gång o ska faktiskt bli bättre på det! Just nu försöker jag gå ner några kilo så, de härliga kakorna skippar jag just nu men jag älskar läsa o kollar in typ varje dag

 20. Räcker upp handen och erkänner att jag är en av dem som besökt hit många ggr men inte lämnat kommentar… bara av just den anledning att jag är så dålig på det. Men snälla fortsätt! Dina recept är ju så underbara!

 21. Det är lite intressant att så fort en bloggare råkar tveka över att ha kvar sin blogg eller lägga ner etc; så vips! dyker en massa kommentarer in. Är inte det lite märkligt?

  Som du ser så läser folk bloggen, och jag är en av dem som läser din blogg, läser recepten och använder mig av dem! 🙂
  Så vad du än gör, ta inte bort den – blogga mera!!!

  Du är guld! 😀

 22. Neeej, lägg inte ner bloggen, jag är inne hela tiden och kollar om det kommit nya recept. Är dålig på att skriva kommentarer.. sorry…
  Men detta är iaf min favorit-sida när det gäller recept, har lagat en massa härifrån!
  Keep up the good work!! =)
  // Hanna

 23. Absolut MÅSTE du ha den kvar…jag är här nästan varje dag och kollar 🙂 Har provat många recept och fått bra tips 🙂

 24. Hej, jag är en av dina anonyma ”beundrare” som inte lämnar någon kommentar…snälla jag vill fortsätta att tillaga dina goda recept!

 25. Ännu en ”anonym” beundrare inställer sig i ledet! Håller alla tummar och tår för att du inte slutar, dina recept är toppen. Har tipsat alla vänner och tom mamma surfar in här dagligen för att ta del av alla recept!

  Om du (gud förbjude) bestämmer dig för att sluta måste du förvarna i god tid så man hinner printa alla härligheter! 🙂

  Skickar en kram till dig för att du delar med dig av dig själv och hoppas att vi ”ses” i fortsättningen också.

 26. Ha den kvar snälla!!
  Jag läser den men kommenterar aldrig. Letar alltid recept här när jag vill göra något nytt.
  Ta inte bort den.. snälla snälla..
  Mvh
  Frida

 27. Fortsätt ! Fortsätt ! Jag vet inte vad jag ska göra i köket om du slutar med dina tips ! Min man och två hungriga pojkar skulle ständigt vara hungriga …….;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. Fortsätt!! Jag besöker dig så gott som dagligen och du har suveräna recept!! Om du mot förmodan skulle ta bort bloggen, säg gärna till i förväg så man har ngn chan att kopiera några av dina recept innan det är för sent! Din ”matblogg” är toppen!
  Kram Martina

 29. Jag läser dina recept och lagar maten – och kollar om det finns något nytt nästan varje dag. Jag vill att du fortsätter!! Snälla…

 30. Jag har inte heller kommenterat mer än någon gång, men jag använder mig av dina recept och är här och kollar nästan varje dag för att se om det har dykt upp något nytt smarrigt recept. 🙂
  Så jag vill förstås att du fortsätter. 😉

  Vill du ha fler kommentarer, så lovar iaf jag att kommentera varje gång jag har testat ett nytt recept. 😀

  Kram!

 31. Jag har dig tillagd på google reader, så läser alla nya inlägg + att jag alltid kollar in när jag inte vet vad jag ska laga till middag. Enklare med att leta här än att till exempel söka på http://www.hittarecept.se (och mer inspirerande). Så du får hemskt gärna fortsätta :).

 32. NEJ! ta inte bort den, sjukt bra recept i precis min smak. Om du iaf skulle få för dig att stänga der den kan du väl ge one week notice eller nåt så man hinner skriva ner alla favorit recepten (så behändigt att ha dem tillgängligt nära på datan direkt man behöver dem och inte måsta organisera själv) Men du gör ju som du vill, väldigt uppskattad sida dock! Vore tråkigt om den försvann.

 33. Jag kommer in hit varje dag och blir jätteglad när det kommer ett nytt recept. Jag älskar dina bilder och det ser alltid supergott ut. Jag får mycket inspiration härifrån så jag vill inte att du slutar! 🙂

 34. Jag kollar in varje dag också och läser alltid recepten. Blev senast inspirerad av grytan, det är ju verkligen läge för sån´mat nu. Så plz, fortsätt!

 35. Även jag kikar in varje dag, men har aldrig lämnat någon kommentar förut (något jag alltför sällan gör när jag besöker bloggar överhuvudtaget). Jag hoppas att du finner fortsatt inspiration så att din blogg lever vidare – det vore tråkigt om du lägger ner!

 36. Men hallå! Nu när jag äntligen har hittat en receptsida som passar mig som handen i handsken ska du väl inte sluta???
  Kämpa på ett tag till är du snäll!! 🙂

 37. Du får inte sluta! Då har jag ju inga nya goda recept att prova. När jag inte vet vad vi ska äta hemma så tassar jag in här och hittar alltid något gott att laga.

 38. Hahaha, jag läste först ditt inlägg och tänkte bara Neeeej, inte sluta, värsta bästa matbloggen ju 🙂 Sen såg jag att det var 66 kommentarer, så jag hoppas du inser hur många vi är som förlitar oss på dig för middagstips 😉

  kram på dig!

 39. Jag håller med alla andra. Du får absolut inte lägga ner bloggen! Jag ska försöka bli bättre med att kommentera, bara du är kvar!!

 40. Nej, sluta inte blogg!
  Din sida är underbar!!
  Alltid så fina bilder och allt ser alltid så gott ut!
  Blir otroligt inspirerad av din sida!
  Men ska verkligen bli bättre på att kommentera!

 41. VI LÄSER RECEPTEN!!
  Och vi älskar dom… jag och min kille har ganska nyligen hittat till din blogg, men vi har redan gjort 3 recept och har tänkt göra ALLA på din sida 😉 Så sluta inte… snälla 🙂
  Kramar Camilla

 42. Ha den kvar! Kollar nästan varje dag och lagat fler av recepten och är mycket nöjd men orkar ju inte kommentera. Fortsätt i samma stil!

 43. Din blogg är den bästa! Jag tittar in dagligen för att kolla om den uppdaterats och med vilka recept. Ha den kvar för den är så uppskattad!

 44. Nej jag kollar alltid här när jag kört fast och tipsar andra om hur bra recept och fina bilder de e….så ja länkar alltid din sida till kompisar…så lägg inte ner…ja provade laxen med romsåsen min sambo höll på att äta ihjäl sig. De blir våran ”finmiddag” nästa gång vi får gäster…:d

 45. Jag kommenterar sällan bloggar men nu är jag tvungen. Sluta absolut inte med matplatsen. Jag trillade faktiskt in här av en slump för några år sen och har sedan dess varit en trogen besökare. Så fortsätt bättre ‘matblogg’ finns inte!

  / Liv

 46. Nej lägg inte ner!! jag är en av de sjuhundra dagliga besökarna och har fått jätte mycket inspiration av dina recept! Så fort jag inte vet vad jag ska laga till middag så går jag in på din blogg! en jätte bra sida, låt den vara kvar =)

 47. Är inne här dagligen o läser dina recept, även om jag aldrig skrivit ngt kommentar tidigare.. Skulle sakna matplatsen massor om du la ner den, så snälla gör inte det! Bästa matbloggen!

 48. Vi vill ha kvar dig! Jag går dagligen in på din sida, och jag blir alltid lika glad när du uppdaterat. Har använt många av dina recept!

 49. Jag läser och provlagar nästan alla dina recept. Du är en sann inspiration och jag skulle bli sååå ledsen om du la ner. Men det ska ju samtidigt vara roligt och givande för dig.

 50. Ännu en som är inne och läser nästan dagligen, men inte lämnat någon kommentar.. Tycker dina recept är så inspirerande och de jag har provat har blivit supersmarriga så sluta verkligen inte blogga!

 51. Jag ar har inne och hamtar inspiration flera ganger i veckan sa skulle tycka det vore trakigt om du stangde ner sidan. Dock ar jag urkass pa att lamna avtryck pa just den har sidan… lamnar oftare pa andra sidan.

 52. Hej!!

  Ja, behåll sidan! Av dig får jag en massa inspiration och tittar in dagligen för och se om det finns nåt nytt. Keep up the good work! Kram

 53. Skulle vara jättetråkigt om du stängde ner sidan!!! Dina recept är helt fantastiska och jag lämnar ut adressen till så många jag kan. Vi får väl alla försöka bättra oss när det gäller att lämna kommentarer 🙂

  Kram och tack!

 54. Du måste vara kvar! Älskar dina recept men är dålig på att kommentera. Din receptsamling är den bästa på nätet!

 55. Jag brukar kika in ganska ofta för att få tips och läskas. Jag tycker du är jätteduktig och hoppas att du kommer fortsätta. Har lagat flera av de recept du lagt ut. Exempelvis din kladdkaka och din mexikanska kycklingpaj, mums. ha det bra och hoppas du fortsätter!

 56. Åh nej, du måste ha den kvar, du är min inspirationskälla, det börja med för ca 2 år sedan som jag gick med i viktväktarna, då sökte jag efter recept och fann din sida. Du är så kreativ och fyndig och har så inbjudande bilder, ett recept utan bild är inget fullvärdigt recept tycker jag 🙂 Jag är en trogen besökare utan inloggning så jag hoppas det inte blir ngn här.

  Tjingeling

 57. Jag läser inte alla recept men det är alltid hit jag återvänder när jag ska bjussa på mat eller när jag har ett par rester i kylen jag vill göra något smarrigt av. Så för mina gästers och för mina resters skull – ha kvar matbloggen är du gullig 😉

 58. Du måste ha den kvar! Även fast jag inte brukar kommentera så är jag inne i princip varje dag och läser och tar dina recept.
  Du får hellre skriva oftare 🙂

 59. Läser inte denna blogg varje dag, men minst varannan vecka.
  Mycket bra recept, allt ser enkelt ut men upplagt snyggt. Lite Leila över dig 🙂
  Så ha kvar…. trots att jag inte heller är en av de som kommenterar så är vi nog många som tycker detsamma…. 😉

 60. Förlåt att jag inte kommenterat, men jag lovar bättring! Älskar dina recept och läser här lite då och då för inspiration. Använt några av recepten, och har flera på gång som jag tänker testa. Det har faktiskt blivit så att jag när jag är sugen på nåt nytt ofta går in här och kollar innan jag letar på de stora sajterna som t ex recept.nu eller ica.

 61. Matplatsen måste få vara kvar! Alla recept jag provat har varit strålande 🙂 Jag rekommenderar mina vänner och bekanta att de ska kollla in din sida för mumsiga recept, snälla ha kvar den!

 62. NEJ!! Inte stänga ner – har ju haft denna sidan på favoriter huuur länge som helst, och jag använder mig av dina recept. Så jag hoppas verkligen du vill fortsätta!

 63. jag läser din matbloggdagligen har har fått massa ider från dig så jag tycker att du skall forsätta att blogga om mat

 64. Neeeej! aldrig i livet att du får sluta! ursäkta att jag är dålig på att kommentera men jag lovar att komma ihåg att kommentera:-) Ag i Kumla

 65. DU får absolute inte sluta. Vi är några stycken som jobbar i en vxl i norrlands inland närmare bestämt i bjurholm och följer din blogg.
  So please, svik oss inte du har underbara recept.
  Mvh
  Växelhäxan i norrland

 66. Jag kom hit via en länk från en blogg nyligen. Tycker att du har bra och vettiga recept.
  Hoppas du kommer att finnas kvar så jag kan fortsätta kika in!

 67. Jag tillhör också dom som är inne och läser så gott som varje dag men aldrig har kommenterat… Fortsätt blogga, din sida är verkligen en guldgruva när inspirationen tryter! Jag lovar att bli bättre på att kommentera 😀

 68. Är här inne o tittar nästintill varje dag, skulle vara jättetråkigt om sidan försvann eller slutade uppdateras! Blir så inspirerad av alla recept och tips. Hoppas att du tar beslutet att driva den vidare!

 69. Jag älskar också din sida, tillhör absolut en utav de bästa-alla kategorier!! Har provat massor utav recepten och de är verkligen super! /Cathrin

 70. Jag tittar in nästan varje dag för att se om det kommit in nåt nytt! Gillar verkligen din sida med massooor av goda recept och bra inspiration! =)

 71. Lägg inte ner! När jag har använt dina recept har det blivit succé och jag får mycket inspiration från dig. Skulle sakna sidan!

 72. SNÄLLA, rara, du får inte lägga ner!!! Jag hämtar massor av inspiration här och är inne nästan varje dag och kikar. Men jag kunde ju varit bättre på att kommentera… Du ÄR min kokbok numera!!

 73. Nej, ha kvar bloggen, även om du inte skulle skriva mer i den! Det här är den bästa ”kokboken” jag har, hihi 😉

 74. Hej, NEJ, du får inte sluta, din sida är ju den BÄSTA att gå in på när man behöver inspiration att laga mat, vilket behövs flera ggr i veckan. Du får inte lägga ner sidan!!!Kram/Lotta

 75. Jag spanar in här när ideérna tryter 🙂 Men jag förstår om du stänger ner den..även om jag skulle tycka det är urtrist 🙁

  KRAM och trevlig helg!

 76. Klart att du måste ha kvar blogen – det märker du väl på responsen här!! Men jag känner samma sak för min matblogg, sällan man får kommentarer där. KRAM!!

 77. Jag bara älskar dina recept och tittar in här ofta. Har till och med sidan bland favoriter! Lovar att jag skall kommentera oftare! 🙂

 78. Jag har redan skrivit det tidigare till dig, men gör det igen. JAG vill att du har matplatsen kvar då den är en stor inspirationskälla för mig och många andra..men givetvis är det du som ska ha lust att fortsätta med den! Kram

 79. Åh, vad roligt att du fått så många kommentarer på det här inlägget! 🙂 Jag ansluter mig till skaran som vill att den ska vara kvar, men bara så länge du själv tycker att det är roligt så klart!

  Jag kan tänka mig att många inte skriver kommentar här eftersom man vill laga receptet innan man skriver. Ibland läser jag recept här som jag inte har användning för förrän om några månader. Jag försöker gå in och skriva kommentar när jag har lagat/bakat, men då blir det ju några månader senare…

 80. Synd om du slutar skriva, det är en sån underbar sida med bra blandning av fastfood och långkok och allt där emellan =)… jättebra smaskiga recept och snygga foton!! Ja, den är snygg hela sidan faktiskt. Men jag är dålig på att kommentera… ska bättra mej och hålla tummarna att du fortsätter

 81. Jag anväder dina recept minst en gång i vecka, så orkar du fortsätta, fortsätt!! Otroligt inspirerande sida och många mumsiga recept!

 82. Hej!

  Din sida är suveränt bra! Jag har hittat många bra recept här! Det vore synd om du slutade att skriva! Jag håller också tummarna att du fortsätter skriva!

 83. Klart du ska ha den kvar!!! Jag tittar in varje dag och låter mig inspireras och blir lika glad varje gång det dyker upp ett nytt recept! Du lyckas alltid få allt att se gott och inspirerande ut. Vore verkligen synd om du slutade med denna underbara sida! Ha det gott!!!

 84. Nej, nej!!!!!!!!!!

  Den bästa kokboken jag har får du ju inte lägga ner!

  Lättlästa, lättlagade recept som inte innehåller en massa
  underliga ingredienser. Ofta när man hittar recept skrivna av
  ”proffs” innehåller de en ”nypa av ditt och en knivsudd av datt”
  som man måste köpa hem och sedan kanske aldrig
  använder igen.

  Snälla, fortsätt med din blogg :=)

 85. Jag brukar vara in här flera ggr/vecka och har lämnat en kommentar då och då.

  Tycker att dina recept är inspirerande och framförallt – inte så tillkrånglade. Precis som jag vill ha det.

  Förutom dina recept så tycker jag att det varit trevligt att få läsa om era små utflykter, restaurangbesök ni gjort m.m.

  Hoppas att du fortsätter med ”Matplatsen” i många, många år till.

 86. Klart du ska ha kvar den! Jag tar många recept från dig och jag har hittills varit mycket nöjd, men dessvärre dåliga på att kommentera..

 87. Hej, jag hittade denna sidan för ett tag sedan. Nu är den en av mina dagliga ”måste-sidor”. Förstår om det är trist att skriva när man aldrig får ngt tillbaka. Jag bloggar själv, så jag vet och ska därför bli bättre på att skriva en kommentar.
  Ha en fin helg!

 88. Neeeeeeeeejjjjjjjjjjj du måste ha kvar bloggen. Du har så bra recept som man vill prova på och har redan provat som blivit favvo. Snälla ha kvar bloggen!!!!
  kram

 89. Klart du ska ha kvar din blogg, älskar att läsa och laga dina recept, synd att man är så dålig att skriva kommentarer=)
  Fortsätt please!!!!

 90. Men gaaaah! Ta inte bort matbloggen för bövelen! Jag överlever inte utan den. Du anar inte hur många middagar dina recept räddat för oss!

 91. Wee,vad kommentarer du har fått nu!
  Jag läser här och tar recept…men är dålig på att kommentera.
  Ta inte bort den 🙂

 92. Nej Nej Nej!!!
  Du har den bästa av alla matbloggar som finns.
  Älskar dina recept på god mat framförallt för att allt går
  snabbt. Tack vare dig kan man trots tidsbrist servera god vällagad
  mat varje dag istället för tråkig färdigmat.
  Är inne och läser och lånar recept varje dag men jag är tyvärr dålig på att kommentera.
  Varför inte lägga in lite mer reklambanners så tjänar du en slant också.

 93. Fortsätt gärna för recepten här är dom bästa!
  Inte bara smal mat och vem vill igentligen äta tråkig smaklös mat?. låt din blogg bli insperation för dom stora massorna!

 94. Det är klart att vi vill läsa!!! Har följt din matblogg i nästan två år nu och jag har lagat en massa smarrigt som du har bloggat om. Själv är jag dålig på att kommentera här men snälla fortsätt ditt matbloggande!!!

 95. Du måste fortsätta! Dina recept räddar mig i stort sett varje dag när jag grips av idétorka.
  Just i detta nu hamnade jag här för att jag är sugen på att tillaga kyckling ikväll, men jag vet inte hur eller vad jag ska göra av kycklingen, så jag tänkte titta igenom dina recept och välja ett av de.

  Kanske vi som är stammisar ska börja betala för oss? Jag gör det gärna! Låt en handfull recept ligga ute för allmänintresse, och lås in resten så att vi får göra rätt för oss när vi knycker dina idéer.

  Do what it takes, jag älskar dina recept!!

 96. Åh nej!!! Du får inte sluta skriva här! Kollar din sida ofta efter goda recept fast jag har nog aldrig kommenterat. Klart en av de bästa matbloggarna!
  Så pleeessssss! Vill ha den kvar! 🙂

 97. nej snälla…

  ta inte bort min inspirationskälla. Jag läser dina recept nästan varje dag, och lagar väldigt mycket härifrån.

 98. Nej fortsätt snälla, upptäckte din sida igår och gillar den helskarpt verkligen! Gjorde din busenkla päronkaka idag som jag bloggat om!
  Länkade hit till sidan också 🙂
  Hälsar Carina

 99. Brukar inte lämna kommentarer så ofta, men gillar verkligen din blogg. Älskar att få både smarriga och enkla recept som fungerar när barnen är hungriga och man själv är trött. Även skönt att höra/läsa att det är ok att ”fuska” med kelda mm. Sådana tips tas också gärna emot lite då och då.

 100. Hej! Hittade din sida när jag letade efter kräftsoppa och soppan blev underbar, ska även titta på alla dina andra recept. Jättetrevlig sida! Lotta Norrköping

 101. Jag håller med hela bunten, ha sidan kvar!!
  Du har en underbar matblogg med underbara foton på dina läckra rätter. Du får mig att vilja laga mer mat och det känns tryggt att hitta SVENSKA recept som även är lätt att laga till här i USA.
  Sedan så är föresten din svärmors kycklinggryta en favorit här hemma.

 102. Ha din fina blogg kvar!
  Jag kommenterar sällan, men kollar varje dag.
  Du ger mycket inspiration.
  Kram,
  Elisabeth

 103. Ja, många nya bloggar poppar upp varje dag och det krävs att man har något unikt att erbjuda annars hamnar man långt bak i listan hos sökmotorerna…..
  Nu är det lättare sagt än gjort för oss matbloggare att vara unika eftersom antalet receptbloggar och receptsajter också växer dag för dag. Merparten av besökarna ägnar dessutom endast några få sekunder åt en blogpost. Därför kan jag också ibland känna att bloggandet är meningslöst och slöseri med tid.

  Jag gissar att du startade din blogg en gång i tiden för att du tyckte det var roligt. Det var aldrig tänkt att det skulle bli en belastning. För egen del gick jag helt enkelt över från att posta varje dag till att posta bara en gång i veckan. Besöken har inte blivit färre på grund av det. Det kan jag se på min besöksstatistik och jag tar en bloggpaus när jag känner för det.

  Kommentarer är ett fantastiskt sätt att kommunicera med andra bloggare och byta erfarenheter men de har också en baksida. Spam, oförskämdheter och annat som man måste ta bort. En gång var det t o m en person från Iran (man eller kvinna) som friade:)

  Och titta nu så många kommentarer du har fått!

 104. Din blogg är super, läser och får inspiration flera gånger i veckan men det är första gången jag lämnar en komentar….

 105. Jag är in flera gånger i veckan för att få inspiration från din matblogg, så snälla stäng inte ner den. Det är den bästa matblogg jag läser!

 106. Jo, jag läser och lagar. Kommenterar sällan, illa jag vet. Men ett par gånger i veckan för att få lite idéer som är enkla och fixa. Vad jag gillar med din blogg är att det är både recept med enkla medel men också lite mer avancerade om man vill åt det. Fortsätt!!! 🙂

 107. Ååå, jag hoppas du väljer att ha den kvar för jag kanske inte är här så ofta men jag älskar din blogg! Tycker den är helt suverän!
  Må så gott!

 108. Nej snälla sluta inte du har räddat många middagar och jag hoppas att du kommer att fortsätta att göra det i framtiden.

 109. VICKAN!!!
  Snälla! Sluta inte!! Jag kollar din blogg varje dag, snor recept och tips lite nu och då. Har varit så besviken nu när det varit långt mellan uppdateringarna! Du är ju favoriten med dina fina bilder! Jag borde nog varit flitigare med att kommentera… Har inte tänkt på det.. TACK för alla goda recept hittills! Anette

 110. Jag skulle sakna din blogg otroligt mycket! Kikar nyfiket in så gott som varje dag för att se om du lagt upp något nytt, smaskigt recept. Är alldeles för dålig på att ge lite feedback tillbaka till dig tyvärr. Det är otaliga gånger som din blogg räddat våra middagar här hemma. Är långtidssjukskriven och har tappat det mesta runt omkring mig vad gäller dagliga rutiner osv. Inspiration till mat har varit totalt noll och med en hungrig man och två kinkiga barn så har det varit tufft. Här hos dig har jag alltid hittat alternativ till vad som hamnar på bordet och tro det eller ej…jag har till och med provat på att baka för första gången på lång tid tack vare dina roliga, lätta och inspirerande recept! Tusen tack!!!!

  Kramar Malin

 111. Tycker absolut du ska ha kvar den, läser den själv väldigt ofta, är dock dålig på att kommentera….Men sidan är toppen!

 112. Ja du måste ha kvar den. Jag har aldrig gillat att laga mat tills jag hittade denna underbara blogg. Snälla ha kvar den.

 113. Vill bara sälla mig till skaran som också letar recept på din sida nästan dagligen. Supertrevlig sida, med familjevänliga enkla recept.

 114. 700 besökare om dagen, är inte det rätt mycket?? (Idag är det 775 än så länge…) Jag tror faktiskt inte så många ”snubblar” in hos dig utan kör ett säkert kort. Hos dig får man tag på bra recept som man kan lita på, dessutom är dina foton är helt gudomliga!! Jag vaknar ofta väldigt tidigt och kan bli vrålhungrig redan vid 4-5 tiden om jag gör ”misstaget” att vara inne på din sida då..
  Kramar

 115. Nej du får inte lägga ner, har läst din blogg dygt ett år å är inne mest varje dag å kollar om du lagt upp något nytt, älskar din blogg. Vore väldigt tråkigt om du överväger att lägga ner den.

 116. Vilken underbar matblogg du har!! Hittade hit idag av en slump när jag sökte efter tacogratäng. Men la genast sidan till favoriter – lär bli många besök på din sida. Supersmarriga recept o jättefina bilder! Jag lär garanterat prova många av dina underbara recept!!!!!

 117. Du får INTE lägga ner din sida. Maken till goda och enkla recept har jag aldrig hittat. Ikväll ska jag göra mexikansk kycklingpaj, tacopaj och broccolipaj. Till efterrätt blir det pollykaka. Allt kommer från dig……

 118. Jag är en återkommande besökare som ofta går in på din blogg för att få inspiration. Och just din blogg är den enda bloggen som jag riktigt fastnat för. Goda recept, lockande bilder och full med matglädje – det gillar jag!

 119. Hej. Jag älskar din blogg o besöker den varje dag. Mkt för den goda maten som ger mig inspiration men också för inredningen i ditt hem. Jag älskar att laga mat o driver egen cateringverksamhet, befinner mig också i uppstarten för en food-truck där jag ska ha en ”Hamburgeria” 🙂 Enbart högrevsburgare i alla dess former. Min Sambalburgare är eftertraktad 🙂 Älskar att läsa dina recept o skulle sakna den här bloggen mkt om den försvann. Fast jag förstår dig. Jag ska försöka skärpa mig o kommentera ofta :)Två veckor i månaden kör jag middagar utifrån mig själv o två veckor efter din o gourmetmorsans blogg. Kanske inte följer era recept slaviskt alla gånger, men oftast. Må så gott. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..