Oktoberfestival

Nya öl på Systemet nu i oktoberfestivatider. Vi fick hem tre nyheter att testa och ingen blev gladare än den ölälskande sambon som fick den äran.

Här kommer hans betyg:

Löwenbrau Oktoberfestbier: Nåogt smaklös och tunn i smaken. Men om man gillar ljus lager (vilket han inte gör..) så faller den nog er i smaken! Lättdrucken och flera flaskor går nog ner utan problem trots den höga alkoholhalten 😉

Spaten Oktoberfestbier: Sämst betyg. Tråkig, smaklös, för stark alkoholsmak. Ingen eftersmak. Säkert en fullträff för dem som älskar ljust öl.

Brooklyn Oktoberfest Beer: Ganska god! Stort fan av Brooklyn Brewerys produkter annars, men denna hamnar tyvärr inte bland favoriterna. God eftersmak men något tam. Underbar och aptitlig färg. Helt klart godast av de tre!

Saknade över lag ”beska” i ölen och mer eftersmak.

  1. Linda skriver:

    Har precis hittat till din sida. Var bortbjuden igår och fick då ”Pollykaka” (MUMS!) som värdinnan bakat efter recept från din blogg. Ville bara lämna ett avtryck och säga att jag kommer definitivt att återvända, hur många recept som helst som jag vill laga.

  2. Åh så mysigt! Det där hade min man också blivit väldigt glad för!! Jag väntar på ett nytt vin som snart skall lanseras, det blir spännande! Ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..