ANNONS

Thai carving

/

Jag gick en kurs i Thai carving och köpte även en bok om det så nu ska här skäras i frukter och grönsaker!! Jag älskar såna där detaljer som gör det lilla extra. På kursen fick vi skära i vattenmeloner och det var inte alls så svårt som det ser ut. Är riktigt impad av resultatet faktiskt! Måste nog ta och köpa mig en melon i dagarna och öva lite innan jag glömmer bort hur man gjorde. Om nån är intresserad kan jag försöka skriva ner en liten steg för steg instruktion?

Så här blev min allra första melon:

(ursäkta looken men jag kom direkt från en timmes Thaimassage och innan det en heldag på stranden.. 😉 )

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00