Årets första JULBORD!!

Nu har vi varit på årets första julbord!! Vi var på Stadsträdgården i Örebro och åt så magarna stod i fyra hörn. 375 kr kostar det kvällstid och då ingår glögg och kaffe. Dryck får mn köpa till. På buffén fanns det mesta, underbar god varmrökt lax men mindre goda (oätliga) köttbullar. Spännande med glöggmarinerad rostbiff och grönsakscheescake. Julskinkan var en besvikelse men resten fick väl godkänt.


Micke och jag kikar nyfiket på…


.. när Micke och Annica öppnar sina julklappar från vårt lilla juklappsbyte. Tydligen väldigt kul 😆

  1. Åh vad trevligt med första julbordet! Märkligt hur man kan misslyckas med julskinka och köttbullar?Jag ska på mitt första i veckan ska bli gott.

    Ha en fortsatt trevlig lördag
    Sofia

  2. Hejsan! Åh, vad spännande! Jag ska på Stadsträdgårdens julbord på fredag! Vad kul och få en liten försmak 🙂 Men vad är det för såsklickar eller vad det nu är på osttallriken?

  3. Åh vad sugen jag blir på julmat! Men tråkigt att de inte fick till köttbullarna och skinkan… Det jag längtar efter mest i år kan jag inte få – prinskorvar. Typiskt… däremot ska jag ställa mig och trilla en massa köttbullar om en liten stund.
    Jag ska göra ett minijulbord i år, bara till mig, Seb och BB. Kanske mest uppskattat av mig själv, men ändå. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..