ANNONS

Kyckling i fraiche med smak av kantareller och konjak

/

En enkel och snabblagad vardagsrätt blev det här. Smaksatt cremefraiche eller grädde använder jag rätt ofta, men tröttnar lätt på smaken. Men nu finns det ju så många olika på marknaden!! Hittade denna från Milko med smak av kantareller och konjak. Gjorde en snabb kycklingrätt:

4-6 port:
4 kycklingfiléer
2 schalottenlökar
2 burkar Milko Creme Fraiche – kantarell & konjak
salt & peppar
smör att steka i

Hacka schalottenlöken fint och fräs den hastigti smöret. Skär kycklingen i små bitar och låt dem fräsa med så de får fin färg runt om. Tillsätt fraichen och låt puttra en stund så kycklingen blir helt färdig. Smaka av med salt och peppar.

Vi åt den med ris till men jag tror det blir lika gott med pasta!!

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00